Open Nav

Nella Kharisma - Kapten Oleng

Download lagu Nella Kharisma - Kapten Oleng, ukuran 5.26 MB durasi 05:18 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Nella Kharisma. Dapatkan link download Kapten Oleng gratis, mudah dan cepat.

Artis Nella Kharisma
Judul Kapten Oleng
Diunggah 04 Oktober 2020
Ukuran 5.26 MB
Durasi 05:18 Menit
View 200x
Judul Video Nella Kharisma - Kapten Oleng [OFFICIAL]
Format Audio/MP3, Video/MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Nella Kharisma - Kapten Oleng


Lirik Lagu "Kapten Oleng" oleh Nella Kharisma

        tegane atimu gawe tatu ning atiku 
derese eluh iki mergo koe sing jalari
lamise janjimu koyo ombake banyu
gedhe bantere alun nanging ra iso digugu

kroso neng awakku njobo loro njero ngilu
mikirke anggonmu sing mbubrah kahanan uripku
aku kudu piye yen wes dadi koyo ngene
tak cubo ngelalekke arep nganggo coro opo wae

kapten aku pengen oleng
mergo tresno wes ra kajen
kapten ben kabeh kelalen
aku pengen oleng

kapten gek ndang wenehono
tresno ben ra nyesek ning dodo
tombo teko loro lungo
senajan mung sedelo

uwes biasane aku mok larani
saiki pengenmu piye yen ngeneki
ngalor ngidul golek tombo
sokor sokor oleh gantine tresno

senajan iki mung sedelo
yo wes ora popo sing penting wes ra kroso
kroso larane lali ro slirane
sing wes gawe atiku oleng wae

kapten aku pengen oleng, mergo tresno wes ra kajen
kapten ben kabeh kelalen, aku pengen oleng
kapten gek ndang wenehono, tresno ben ra nyesek ning dodo
tombo teko loro lungo, senajan mung sedelo

mabur duwur atiku tambah ajur
kelingan kowe wes mendingan tak kubur
ojo maneh tak tandur aku wes kesel jujur
atiku iki mung mbok ulur-ulur

saiki kowe pancen iso mbalelo
rasakno mengko yen aku uwes lungo
sopo sing bakal ngampet loro disio-sio
kowe mesti oleh piwalese tresno

tak akoni larane tembus ning ati
sekarang telah hilang semenjak kaptenku datang

kapten aku pengen oleng, mergo tresno wes ra kajen
kapten ben kabeh kelalen, aku pengen oleng
kapten gek ndang wenehono, tresno ben ra nyesek ning dodo
tombo teko loro lungo, senajan mung sedelo

kapten aku pengen oleng, mergo tresno wes ra kajen
kapten ben kabeh kelalen, aku pengen oleng
kapten gek ndang wenehono, tresno ben ra nyesek ning dodo
tombo teko loro lungo, senajan mung sedelo
Baca selengkapnya ›

Download lagu Nella Kharisma - Kapten Oleng

Stafaband - Download lagu Nella Kharisma - Kapten Oleng yang resmi rilis pada 06 January 2018 dengan cepat dan mudah tanpa iklan. Beli juga DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Nella Kharisma terus dapat berkarya.

Download MP3 / Video MP4

Download lagu Nella Kharisma - Kapten Oleng, Download Lagu Nella Kharisma - Kapten Oleng [OFFICIAL] Mp3 , nella-kharisma-kapten-oleng.mp3, Lirik lagu Kapten Oleng, Video klip Nella Kharisma Kapten Oleng mp4. Kumpulan link download Kapten Oleng di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Nella Kharisma Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Nella Kharisma

Lagu dari Nella Kharisma Terpopuler

×