Open Nav

Nella Kharisma - Juragan Edan MP3

Download lagu Nella Kharisma - Juragan Edan, ukuran 5.63 MB durasi 05:56 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Nella Kharisma, dan telah diperbarui pada 14 Juni 2022.

Artis Nella Kharisma
Judul Juragan Edan
Rilis 20 October 2018
Ukuran 5.63 MB
Durasi 05:56 Menit
View 14x
Judul Video Juragan Edan ft Cak Rul - Nella Kharisma ( Official Music Video ANEKA SAFARI ) #music
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download lagu Nella Kharisma - Juragan Edan

Bila kamu mengunduh lagu Juragan Edan MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Nella Kharisma - Juragan Edan belilah kaset asli yang resmi atau CD official, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official Music, untuk mendukung Nella Kharisma - Juragan Edan di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Cara download: "Click To Next" > "Generate Link"

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Nella Kharisma - Juragan Edan

Tetep ajeg tekadku
senajan sliramu babu
ora nyurutku tresnaku

ojo sampek atimu
ngeroso minder karo aku
ra ono juragan babu

nuwun sewu juraganku
kulo mung atase babu
njenengan ampun kesusu

taseh katang tiang setri
kang luweh pantes ndampingi
sanes kados kulo niki

uwes to sayangku mantepku yo mung awakmu
ra ono sak dunyo sing padhang koyo awakmu
lugu santun sopan yo tur ayu
ora urus pokok kowe panggah tekku

nduwe juragan edan, repot ra ketulungan
yen pun ikhlas tenanan, kulo mung manut juragan
lilo atimu lilo, ojo mergo kepekso
tulus niatku tresno, saiki yo wis ketompo

tetep ajeg tekadku, senajan sliramu babu
ora nyurutku tresnaku
ojo sampek atimu ngeroso minder karo aku
ra ono juragan babu

nuwun sewu juraganku, kulo mung atase babu
njenengan ampun kesusu
taseh katang tiang setri, kang luweh pantes ndampingi
sanes kados kulo niki

uwes to sayangku mantepku yo mung awakmu
ra ono sak dunyo sing padhang koyo awakmu
lugu santun sopan yo tur ayu
ora urus pokok kowe panggah tekku

nduwe juragan edan, repot ra ketulungan
yen pun ikhlas tenanan, kulo mung manut juragan
lilo atimu lilo, ojo mergo kepekso
tulus niatku tresno, saiki yo wis ketompo


Baca selengkapnya ›

Lagu dari Nella Kharisma Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Nella Kharisma

Lagu dari Nella Kharisma Terpopuler

×