Open Nav

Nella Kharisma - Demi Kowe MP3

Download lagu Nella Kharisma - Demi Kowe, ukuran 4.65 MB durasi 04:56 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Nella Kharisma, dan telah diperbarui pada 04 Oktober 2020.

Artis Nella Kharisma
Judul Demi Kowe
Rilis 23 July 2019
Ukuran 4.65 MB
Durasi 04:56 Menit
View 432x
Judul Video DEMI KOWE Versi Baru Nella Kharisma ( PENDHOZA OFFICIAL ) LAGISTA Live Demak
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download lagu Nella Kharisma - Demi Kowe

Bila kamu mengunduh lagu Demi Kowe MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Nella Kharisma - Demi Kowe belilah kaset asli yang resmi atau CD official, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official Music, untuk mendukung Nella Kharisma - Demi Kowe di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Cara download: "Click To Next" > "Generate Link"

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Nella Kharisma - Demi Kowe

Mas aku bali arep nepati janji
Tak jaluk kowe ra ngapusi
Lungaku wingi amung golek rejeki
Tak bukteke kowe ojo mbedo ati

Wes seprene suwene
Aku lunga ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe

Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
Demi kowe ben supaya tetep mulya
Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku
Aku lunga ra ngilang nanging mergo kahanan
Aku ora ngapusi bakal tak perjuangkan
Mikir masa depan karo golek modal
Dinggo sesuk rabi duduk di pelaminan

Mugo Gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
Bakal urip bebrayan ojo wedi kelangan
Aku ning sandingmu ngancani uripmu
Mergo yo mung kowe sing gawe seneng atiku

Wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe

Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
Demi kowe ben supaya tetep mulya
Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku

Matur suwun wis gelem nompo aku
Sampun percoyo karo janji janjiku
Bakal tak jaga tekaning patiku
Kanggoku awakmu kui harga diriku

Wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe

Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
Demi kowe ben supaya tetep mulya
Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku

Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
Demi kowe ben supaya tetep mulya
Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku


Baca selengkapnya ›

Lagu dari Nella Kharisma Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Nella Kharisma

Lagu dari Nella Kharisma Terpopuler

×