Open Nav

Nella Kharisma - Cukup Aku Wae

Download lagu Nella Kharisma - Cukup Aku Wae, ukuran 4.33 MB durasi 04:23 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Nella Kharisma. Lagu Cukup Aku Wae dari Nella Kharisma resmi rilis pada 24 May 2019. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Nella Kharisma terus dapat berkarya. Dapatkan link download Cukup Aku Wae gratis, mudah dan cepat.

Artis Nella Kharisma
Judul Cukup Aku Wae
Diunggah 06 Juni 2020
Ukuran 4.33 MB
Durasi 04:23 Menit
View 304x
Judul Video Nella Kharisma - Cukup Aku Wae (Official Music Video)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Nella Kharisma - Cukup Aku Wae

Opo aku kudu kilo
Senadyan abot neng njero dodo
Aku weruh kowe
Mlaku ro wong liyo
Atiku keronto ronto

Opo iki cen dalane
Aku ro kowe pancen du jodone
Ra tak tangisi yen pancenMungkin wis takdire
Gusti wis ndalakke
Nyiapke ganti sing nyoto tresnane

Ra tak tangisi yen pancen
Kowe pengen ngene
Cukup aku wae sing ngrasakke
Ojo mbaleni nglarani
Ati sing tresno kowe
Lelakon urip ono balesane

Kabeh ati nduwe roso
Bakal kesikso yen digawe loro
Nyawang sing ditresno
Nglanggati wong liyo
Bubar kahanan ati trimo lungo

Opo iki cen dalane
Aku ro kowe pancen du jodone
Mungkin wis takdire
Gusti wis ndalakke
Nyiapke ganti sing nyoto tresnane

Ra tak tangisi yen pancen
Kowe pengen ngene
Cukup aku wae sing ngrasakke
Ojo mbaleni nglarani
Ati sing tresno kowe
Lelakon urip ono balesane

Ra tak tangisi yen pancen
Kowe pengen ngene
Cukup aku wae sing ngrasakke
Ojo mbaleni nglarani
Ati sing tresno kowe
Lelakon urip ono balesane


Baca selengkapnya ›

Download lagu Nella Kharisma - Cukup Aku Wae

Download lagu Nella Kharisma - Cukup Aku Wae, Download Lagu Nella Kharisma - Cukup Aku Wae (Official Music Video) Mp3 , nella-kharisma-cukup-aku-wae.mp3, Lirik lagu Cukup Aku Wae, Video klip Nella Kharisma Cukup Aku Wae mp4. Kumpulan link download Cukup Aku Wae di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Nella Kharisma Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Nella Kharisma

Lagu dari Nella Kharisma Terpopuler

×