Open Nav

Nella Kharisma - Bojomu Turahanku MP3

Download lagu Nella Kharisma - Bojomu Turahanku, ukuran 3.65 MB durasi 03:53 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Nella Kharisma, dan telah diperbarui pada 14 Juni 2022.

Artis Nella Kharisma
Judul Bojomu Turahanku
Rilis 24 September 2018
Ukuran 3.65 MB
Durasi 03:53 Menit
View 42x
Judul Video Nella Kharisma - Bojomu Turahanku | Dangdut [OFFICIAL]
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download lagu Nella Kharisma - Bojomu Turahanku

Bila kamu mengunduh lagu Bojomu Turahanku MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Nella Kharisma - Bojomu Turahanku belilah kaset asli yang resmi atau CD official, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official Music, untuk mendukung Nella Kharisma - Bojomu Turahanku di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Cara download: "Click To Next" > "Generate Link"

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Nella Kharisma - Bojomu Turahanku

Klasika, iki lho bocaeh
Nella Kharisma e Jon
Klasika

Iki lho bocaeh mbok?

Aku wis ngiro bakale
Endinge koyo ngene
Lha kok malah nyruduk aku?Lha kowe CS kentelku
Lha kok malah nyruduk aku?

Jane aku kudu ngguyu
Nyawang kowe ngece aku
Bojomu seng jare lugu
Kuwi ngono turahanku

Opo ra eling mbiyen sek jamane keremu
Yo mung aku sing mbok gawe tambal butuhmu
Aku ora ngiro saiki kowe nyuduk aku
Mergo saiki wis rumongso mulyo uripmu

Senajan kowe gocek duwik olehmu mbabu
Nanging ojo sak penake kowe nyruduk kancamu
Wis eruh yen bojomu kuwi mbiyene bojoku
Panggah mbok barak ae ora ngerti rambu-rambu

Aku wis ngiro bakale
Endinge koyo ngene
Lha kowe CS kentelku
Lha kok malah nyruduk aku?

Jane aku kudu ngguyu
Nyawang kowe ngece aku
Bojomu seng jare lugu
Kuwi ngono turahanku

Klasika
Iki lho bocaeh
Seger Spresko
Weh, ada Arisman
Nella Kharisma

Aku wis ngiro bakale
Endinge koyo ngene
Lha kowe CS kentelku
Lha kok malah nyruduk aku?

Jane aku kudu ngguyu
Nyawang kowe ngece aku
Bojomu seng jare lugu
Kuwi ngono turahanku

Mangkane aku ngguyu mendak karo rupamu
Sajake kok geragas tenan ngopeni turahanku
Opo pancen ra iso, yen sliramu golek liyo
Kok sampek tego kowe nglelesi bojone konco

Nek panggah saiki aku isih ra ceto
Sing gatel kuwi kowe opo trahe gendakanmu?
Tapi aku matur nuwun kok beneh tenan kowe
Anggene ngrumat apik sing dadi turahanku

Aku wis ngiro bakale
Endinge koyo ngene
Lha kowe CS kentelku
Lha kok malah nyruduk aku?

Jane aku kudu ngguyu
Nyawang kowe ngece aku
Bojomu seng jare lugu
Kuwi ngono turahanku
Uh


Baca selengkapnya ›

Lagu dari Nella Kharisma Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Nella Kharisma

Lagu dari Nella Kharisma Terpopuler

×