Open Nav

Nella Kharisma - Bojo Ketikung

Download lagu Nella Kharisma - Bojo Ketikung, ukuran 4.55 MB durasi 04:45 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Nella Kharisma. Lagu Bojo Ketikung dari Nella Kharisma resmi rilis pada 13 March 2017. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Nella Kharisma terus dapat berkarya. Dapatkan link download Bojo Ketikung gratis, mudah dan cepat.

Artis Nella Kharisma
Judul Bojo Ketikung
Diunggah 11 Mei 2020
Ukuran 4.55 MB
Durasi 04:45 Menit
View 315x
Judul Video Nella Kharisma - Bojo Ketikung [OFFICIAL]
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Nella Kharisma - Bojo Ketikung

Jangan opo, jangan kangkung
Tempe opo, tempe koro
Ngopo kok bingong, bojoku ditikong
Lapo kok bingung, ra lapo lapo

Aku ra nyongko kowe tego karo konco
Jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono lanang liyo sing seneng koe
Nganti koe nikung bojone konco dewe

Heee kowe konc*ku sing jarene cs-ku
Nanging nyatane neng mburi kok kowe koyo pabu
Mbribik nikung nyiak bojone konco dewe
Ora mikir koncone tumindak sak karepe

Paitan cangkem lunyu, kau merebut pacarku
Tusuk dari belakang ah mana ku tahu
Seakan kau arjuna padahal engkau keju
Ra nganggo sopan santun kau dustai diriku

Sak tenane atiku loro
Nanging aku mencoba ra popo
Sak tenane atiku loro
Nanging aku kebacot loro

Aku ra nyongko kowe tego karo konco
Jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono lanang liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung bojone konco dewe

A..Ku kurang opo, kok koe iso tego
Opo ono salahku terus kowe nikung aku
Aku kudu tak ajarno, kok aku kudu lilo
Ngrasakno tumindakmu sik ngerugekke awakku

Pancen koe konyol, ning utekmu kok protol
Pendak ndinone awor ee bojoku tok gondol
Tak bisa aku pendam, mana sangup bertahan
Neng ngarep kok apikan, neng mburi kurang ajar

Sak tenane atiku loro, nanging aku mencoba ra popo
Sak tenane atiku loro, nanging aku kebacot loro

Aku ra nyongko kowe tego karo konco
Jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono lanang liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung bojone konco dewe

Yo wis sak karepmu, nek ngeneki caramu
Yes wis iki dalane, aku mung ikhlas wae
Koe mung tak bedani, kok watakmu kemlinthi
Pacar teman sendiri, kau anggap permaisuri

Gek ndang ruwatono, gek ndang untalono
Mugo iso seneng, awet tekan tuo
Sakjane aku nguyu, mikirke tumindakmu
Kok koe ngragas banget, ngopeni turahanku

Sak tenane atiku loro, nanging aku mencoba ra popo
Sak tenane atiku loro, nanging aku kebacot loro

Aku ra nyongko kowe tego karo konco
Jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono lanang liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung bojone konco dewe

Aku ra nyongko kowe tego karo konco
Jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono lanang liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung bojone konco dewe


Baca selengkapnya ›

Download lagu Nella Kharisma - Bojo Ketikung

Download lagu Nella Kharisma - Bojo Ketikung, Download Lagu Nella Kharisma - Bojo Ketikung [OFFICIAL] Mp3 , nella-kharisma-bojo-ketikung.mp3, Lirik lagu Bojo Ketikung, Video klip Nella Kharisma Bojo Ketikung mp4. Kumpulan link download Bojo Ketikung di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Nella Kharisma Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Nella Kharisma

Lagu dari Nella Kharisma Terpopuler

×