Open Nav

Nella Kharisma - Bojo Keplese (ft. Samino)

Download lagu Nella Kharisma - Bojo Keplese (ft. Samino), ukuran 4.43 MB durasi 04:33 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Nella Kharisma. Lagu Bojo Keplese (ft. Samino) dari Nella Kharisma resmi rilis pada 13 June 2018. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Nella Kharisma terus dapat berkarya. Dapatkan link download Bojo Keplese (ft. Samino) gratis, mudah dan cepat.

Artis Nella Kharisma
Judul Bojo Keplese
Diunggah 03 Oktober 2020
Ukuran 4.43 MB
Durasi 04:33 Menit
View 280x
Judul Video Nella Kharisma - Bojo Keplese (Official Music Video)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Nella Kharisma - Bojo Keplese (ft. Samino)

wes tak retak-retakne
wes tak takokne-takokne
nyatane koncomu do meneng wae

nyatane kowe preman
gak doyan pegawean
sedino dino mung seneng keluyuran

wes tak tutup tutupi
wes tak rapet rapeti
nyatane kowe malah soyo ndadi

rupo pancene ganteng
ketoro kantong anteng
tibane mung gawe endasku puyeng

ku nyambut gawe nggolekne kowe
tapi kowe malah soyo kleja kleje
macakmu dukun, mangano sabun
wes ra kuat ngempet, aku trimo goodbye

aku wong lanang ganteng, isih akeh sing ngantri
perawan rondo ngenteni, kabeh podho njaluk rabi
cukupo tak kedepi, mesti kintil ora bali
ra percoyo njajalo, mesthi wae kowe keki

kowe kegeden ge-er, nganti koyo wong kenthir
awak kebak tatoan, gambar naga, gambar ulo
ulo ulo sawung, lak-mu yo panggah joko
dhisik dikandani, tapi aku ra percoyo

aku kok pasangi pati geni telung dino
ilmu dukun jowo mandine tang puluh dino
gawe buluh perindu ben aku rindu padamu
sekarang konangan terlanjur dadi bojomu

ku nyambut gawe nggolekne kowe
tapi kowe malah soyo kleja kleje
macakmu dukun, mangano sabun
wes ra kuat ngempet, aku trimo goodbye

aku wong lanang ganteng, isih akeh sing ngantri
perawan rondo ngenteni, kabeh podho njaluk rabi
cukupo tak kedepi, mesti kintil ora bali
ra percoyo njajalo, mesthi wae kowe keki

kowe kegeden ge-er, nganti koyo wong kenthir
awak kebak tatoan, gambar naga, gambar ulo
ulo ulo sawung, lak-mu yo panggah joko
dhisik dikandani, tapi aku ra percoyo

aku kok pasangi pati geni telung dino
ilmu dukun jowo mandine tang puluh dino
gawe buluh perindu ben aku rindu padamu
sekarang konangan terlanjur dadi bojomu

wes kadung keplese
opo mending tak tombokne


Baca selengkapnya ›

Download lagu Nella Kharisma - Bojo Keplese (ft. Samino)

Download lagu Nella Kharisma - Bojo Keplese (ft. Samino), Download Lagu Nella Kharisma - Bojo Keplese (Official Music Video) Mp3 , nella-kharisma-bojo-keplese-ft-samino.mp3, Lirik lagu Bojo Keplese (ft. Samino), Video klip Nella Kharisma Bojo Keplese (ft. Samino) mp4. Kumpulan link download Bojo Keplese (ft. Samino) di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Nella Kharisma Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Nella Kharisma

Lagu dari Nella Kharisma Terpopuler

×