Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Banyu Moto (ft. Dory Harsa) Nella Kharisma Mp3

Nella Kharisma 1,507x dilihat 4 minggu yang lalu
Nella Kharisma - Banyu Moto (ft. Dory Harsa)

Nella Kharisma - Banyu Moto (ft. Dory Harsa)

Download lagu Nella Kharisma - Banyu Moto (ft. Dory Harsa) Mp3 gratis di Stafaband beserta lirik tanpa daftar. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Banyu Moto (ft. Dory Harsa)
  • Artist: Nella Kharisma
  • Genre: Dangdut
  • Size: 5.17 MB
  • Duration: 05:29 menit
  • Hits: 1,507x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 10 June 2020
  • Diperbarui: 10 June 2020
Lirik Lagu Banyu Moto (ft. Dory Harsa) :

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

Tembang iki tak gawe mung kanggo kowe
Sing paling tak tenani nganti saiki

Tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
Sumpah lan janji sehidup semati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

Tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
Sumpah lan janji sehidup semati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

Bagikan: