Open Nav

Nella Kharisma - Banyu Langit

Download lagu Nella Kharisma - Banyu Langit, ukuran 5.52 MB durasi 05:45 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Nella Kharisma. Lagu Banyu Langit dari Nella Kharisma resmi rilis pada 22 November 2017. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Nella Kharisma terus dapat berkarya. Dapatkan link download Banyu Langit gratis, mudah dan cepat.

Artis Nella Kharisma
Judul Banyu Langit
Diunggah 24 Oktober 2020
Ukuran 5.52 MB
Durasi 05:45 Menit
View 562x
Judul Video nella kharisma - banyu langit [official]
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Nella Kharisma - Banyu Langit

Sworo angin angin sing ngeridu ati
ngelingake sliramu sing tak tresnani
pingin nangis ngetoke eluh neng pipi
suwe ra weruh senadyan mung ono mimpi

ngalemo ngalem neng dadaku
tambanono roso kangen neng atiku
ngalemo ngalem neng aku
ben ra adem kesiram udan ing dalu

banyu langit sing ono dhuwur khayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
telesono atine wong seng kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane

banyu langit sing ono dhuwur khayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
telesono atine wong seng kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane



Sudah tahu Yang Ini Belum?



Halu Sejenak, Oppa Drama Korea Yang Cocok Jadi Teman Hidupmu ...


Tipe Kids Zaman Now Dilihat Dari Film Favorit, Kamu Yang Mana?


Seperti Apa Sih Dream Wedding Kamu Nanti?


Baca selengkapnya ›

Download lagu Nella Kharisma - Banyu Langit

Download lagu Nella Kharisma - Banyu Langit, Download Lagu nella kharisma - banyu langit [official] Mp3 , nella-kharisma-banyu-langit.mp3, Lirik lagu Banyu Langit, Video klip Nella Kharisma Banyu Langit mp4. Kumpulan link download Banyu Langit di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Nella Kharisma Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Nella Kharisma

Lagu dari Nella Kharisma Terpopuler

×