Open Nav

Nella Kharisma - Ati Dudu Kos Kosan (Sakura Ver.)

Download lagu Nella Kharisma - Ati Dudu Kos Kosan (Sakura Ver.), ukuran 4.39 MB durasi 04:29 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Nella Kharisma. Lagu Ati Dudu Kos Kosan (Sakura Ver.) dari Nella Kharisma resmi rilis pada 13 November 2019. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Nella Kharisma terus dapat berkarya. Dapatkan link download Ati Dudu Kos Kosan (Sakura Ver.) gratis, mudah dan cepat.

Artis Nella Kharisma
Judul Ati Dudu Kos Kosan
Diunggah 03 Oktober 2020
Ukuran 4.39 MB
Durasi 04:29 Menit
View 242x
Judul Video Ati Dudu Kos Kosan
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Nella Kharisma - Ati Dudu Kos Kosan (Sakura Ver.)

Aku ra nyongko
Bakal ngene akhire
Tresnoku nelongso
Sendu dadine

Ra kepikiran
Dadi remuk atiku
Mingset loro neng dodoku

Nangis batinku trenyuh atiku
Kelingan loromu neng aku

Wes cukup ngapusi aku
Wes cukup nglarani aku
Iki ati koyo cor-coran
Pura-pura kudu bertahan

Aku ra kroso netes eluhku
Aku ra ngiro kandas tresnoku
Rumangsamu iki kos-kosan
Teko lungo atiku nggo dolanan

Koobong isi ati sak bejate janji
Loro sing tak rasakke
Tresno disepeleke
Atiku wes kejeron
Nglalekke alon-alon
Nanging ora iso
Mergo kebacut tresno
Atiku iki nangis
Netese koyo grimis
Isine roso sayang
Saiki uwes ilang
Aduh dek...atiku kelaran

Nangis batinku trenyuh atiku
Kelingan loromu neng aku

Wes cukup ngapusi aku
Wes cukup nglarani aku
Iki ati koyo cor-coran
Pura-pura kudu bertahan

Aku ra kroso netes eluhku
Aku ra ngiro kandas tresnoku
Rumangsamu iki kos-kosan
Teko lungo atiku nggo dolanan

Koobong isi ati sak bejate janji
Loro sing tak rasakke
Tresno disepeleke
Atiku wes kejeron
Nglalekke alon-alon
Nanging ora iso
Mergo kebacut tresno
Atiku iki nangis
Netese koyo grimis
Isine roso sayang
Saiki uwes ilang
Aduh dek...atiku kelaran

Nangis batinku trenyuh atiku
Kelingan loromu neng aku

Wes cukup ngapusi aku
Wes cukup nglarani aku
Iki ati koyo cor-coran
Pura-pura kudu bertahan

Aku ra kroso netes eluhku
Aku ra ngiro kandas tresnoku
Rumangsamu iki kos-kosan
Teko lungo atiku nggo dolanan

Wes cukup ngapusi aku
Wes cukup nglarani aku
Iki ati koyo cor-coran
Pura-pura kudu bertahan

Aku ra kroso netes eluhku
Aku ra ngiro kandas tresnoku
Rumangsamu iki kos-kosan
Teko lungo atiku nggo dolanan


Baca selengkapnya ›

Download lagu Nella Kharisma - Ati Dudu Kos Kosan (Sakura Ver.)

Download lagu Nella Kharisma - Ati Dudu Kos Kosan (Sakura Ver.), Download Lagu Ati Dudu Kos Kosan Mp3 , nella-kharisma-ati-dudu-kos-kosan-sakura-ver.mp3, Lirik lagu Ati Dudu Kos Kosan (Sakura Ver.), Video klip Nella Kharisma Ati Dudu Kos Kosan (Sakura Ver.) mp4. Kumpulan link download Ati Dudu Kos Kosan (Sakura Ver.) di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Nella Kharisma Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Nella Kharisma

Lagu dari Nella Kharisma Terpopuler

×