Open Nav

Nella Kharisma - Asmoro MP3

Download lagu Nella Kharisma - Asmoro, ukuran 4.61 MB durasi 04:52 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Nella Kharisma, dan telah diperbarui pada 14 Juni 2022.

Artis Nella Kharisma
Judul Asmoro
Rilis 10 April 2017
Ukuran 4.61 MB
Durasi 04:52 Menit
View 12x
Judul Video Nella Kharisma - Asmoro | Dangdut [OFFICIAL]
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download lagu Nella Kharisma - Asmoro

Bila kamu mengunduh lagu Asmoro MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Nella Kharisma - Asmoro belilah kaset asli yang resmi atau CD official, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official Music, untuk mendukung Nella Kharisma - Asmoro di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Cara download: "Click To Next" > "Generate Link"

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Nella Kharisma - Asmoro

Neng alam ndunyo sumebyar wernane tresno,
ora kuoso goyah kukuh setyaku.
kangen ngliputi wayah rimo lan wengi,
cedhak andum katresnan lamon adoh tansah kelingan.

neng ati iki mung sliramu tak tresnani,
nguwasani roso ra sewates jroning dodo.
tansah memuji nyuwun palilahe gusti,
tresnamu tresnaku biso nyawiji selawase.

naliko sliramu ngekep aku neng dodo,
bingung seneng sedih lebur dadi roso tresno.
merdeko lan mabur nembus wates swargone dunyo,
manjing jroning taman nyecep manis madune kembang asmoro.

neng ati iki mung sliramu tak tresnani,
nguwasani roso ra sewates jroning dodo.
tansah memuji nyuwun palilahe gusti,
tresnamu tresnaku biso nyawiji selawase.

naliko sliramu ngekep aku neng dodo,
bingung seneng sedih lebur dadi roso tresno.
merdeko lan mabur nembus wates swargone dunyo,
manjing jroning taman nyecep manis madune kembang asmoro.

naliko sliramu ngekep aku neng dodo,
bingung seneng sedih lebur dadi roso tresno.
merdeko lan mabur nembus wates swargone dunyo,
manjing jroning taman nyecep manis madune kembang asmoro.


Baca selengkapnya ›

Lagu dari Nella Kharisma Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Nella Kharisma

Lagu dari Nella Kharisma Terpopuler

×