Open Nav

Nella Kharisma - Ambyar MP3

Download lagu Nella Kharisma - Ambyar, ukuran 4.64 MB durasi 04:55 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Nella Kharisma, dan telah diperbarui pada 14 Juni 2022.

Artis Nella Kharisma
Judul Ambyar
Rilis 18 December 2019
Ukuran 4.64 MB
Durasi 04:55 Menit
View 14x
Judul Video Nella Kharisma - Ambyar | Dangdut [OFFICIAL]
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download lagu Nella Kharisma - Ambyar

Bila kamu mengunduh lagu Ambyar MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Nella Kharisma - Ambyar belilah kaset asli yang resmi atau CD official, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official Music, untuk mendukung Nella Kharisma - Ambyar di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Cara download: "Click To Next" > "Generate Link"

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Nella Kharisma - Ambyar

Sak umpomo koe ngerti
Isi neng njero ati
Roso nyaman mergo perhatianmu

Nanging aku ora iso
Blas ora nduwe kuoso
Mergane koe seng nduwe
Uwong liyo dudu aku

Cukup ati kroso ayem
Yen weruh koe mesem
Senadyan tresno
Aku mung iso meneng

Penting koe seneng
Opo wae tak lakoni
Opo koe ngerti
Tresno iki tulus suci
Yo ben aku ajur
Anggone nunggu atimu
Tulung ojo ilang
Uripo neng njero atiku

Saben dino kroso loro mergo kalah bab asmoro
Tresno gede nyoto koe milih wong liyo
Sabar itu yang ku bisa karena memang ku cinta
Terpuruk tersiksa lara ikhlas ku jalani semua
Mung dadi konco, sepi neng uripmu
Batin tak kuatke nggo ngampet larane
Mergo aku tresno koe

Cukup ati kroso ayem yen weruh koe mesem
Senadyan tresno aku mung iso meneng

Penting koe seneng opo wae tak lakoni
Opo koe ngerti tresno iki tulus suci
Yo ben aku ajur, anggone nunggu atimu
Tulung ojo ilang, uripo neng njero atiku

Uwis kadung gejeron, deleh ati keliru panggon
Urip ilang semangat, seng tak tresno jebul waton
Raiso mbedakke ndi seng modus ndi seng tulus
Wes ntek sak kabehe bul atiku ra diurus
Mung dadi konco sepi neng uripmu
Batin tak kuatke nggo ngampet larane
Mergo aku tresno koe

Penting koe seneng opo wae tak lakoni
Opo koe ngerti tresno iki tulus suci
Yo ben aku ajur, anggone nunggu atimu
Tulung ojo ilang, uripo neng njero atiku

Aku ora getun yen nduwe ati seng ringkeh
Nanging aku iso nandur roso tanpo pamrih
Opo kowe sadar atiku kelewat jembar
Ra dadi jodohmu aku mung iso sabar, ambyar


Baca selengkapnya ›

Lagu dari Nella Kharisma Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Nella Kharisma

Lagu dari Nella Kharisma Terpopuler

×