Open Nav

Nella Kharisma - Aku Mung Pelampiasan (Sakura Ver.)

Download lagu Nella Kharisma - Aku Mung Pelampiasan (Sakura Ver.), ukuran 5.61 MB durasi 05:54 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Nella Kharisma. Lagu Aku Mung Pelampiasan (Sakura Ver.) dari Nella Kharisma resmi rilis pada 09 May 2018. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Nella Kharisma terus dapat berkarya. Dapatkan link download Aku Mung Pelampiasan (Sakura Ver.) gratis, mudah dan cepat.

Artis Nella Kharisma
Judul Aku Mung Pelampiasan
Diunggah 03 Oktober 2020
Ukuran 5.61 MB
Durasi 05:54 Menit
View 273x
Judul Video Nella Kharisma Cinta Ini Untukmu Live DJ Sakura Record Surabaya
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Nella Kharisma - Aku Mung Pelampiasan (Sakura Ver.)

wis sak bendinane aku ra biso turu
mikir awakmu sak geleme ro aku
wis sak bendinane ati nangis kelaran
aku mung pelampiasan

mbiyen pancen aku percoyo ro omongmu
tok soyo suwe aku kok malah dadi ragu
dasare kowe pancen ora keno tak gugu
tak wenehi tulus ati malah kok bales keju

doremi tuturemi maen kempleng
tiwase tak enteni kok malah kesel dewe
atiku atimu ora biso menyatu
mending tak tinggal goyang wes kono sak karepmu

jare raiso urip tanpo awakku
sampeyan ngapusi aku

wis sak bendinane aku ra biso turu
mikir awakmu sak geleme ro aku
wis sak bendinane ati nangis kelaran
aku mung pelampiasan

pupus atiku layu harapan dadi semu
ninggal janji ning ati mung tansah kok mblenjani
wangi wangine kembang raono ning atiku
mung kari siji aku kesel ro tumindakmu

cukup kepiye maneh ben kowe iso mari
obat jenuh awe menthol raiso ngobati
amergo siji iki iki masalah ati
dadi pelampiasan leh ngempet setengah mati

jare raiso urip tanpo awakku
sampeyan ngapusi aku

wis sak bendinane aku ra biso turu
mikir awakmu sak geleme ro aku
wis sak bendinane ati nangis kelaran
aku mung pelampiasan

wis sak bendinane aku ra biso turu
mikir awakmu sak geleme ro aku
wis sak bendinane ati nangis kelaran
aku mung pelampiasan


Baca selengkapnya ›

Download lagu Nella Kharisma - Aku Mung Pelampiasan (Sakura Ver.)

Download lagu Nella Kharisma - Aku Mung Pelampiasan (Sakura Ver.), Download Lagu Nella Kharisma Cinta Ini Untukmu Live DJ Sakura Record Surabaya Mp3 , nella-kharisma-aku-mung-pelampiasan-sakura-ver.mp3, Lirik lagu Aku Mung Pelampiasan (Sakura Ver.), Video klip Nella Kharisma Aku Mung Pelampiasan (Sakura Ver.) mp4. Kumpulan link download Aku Mung Pelampiasan (Sakura Ver.) di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Nella Kharisma Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Nella Kharisma

Lagu dari Nella Kharisma Terpopuler

×