Open Nav

Nella Kharisma - Aku Cah Kerjo

Download lagu Nella Kharisma - Aku Cah Kerjo, ukuran 6.47 MB durasi 06:42 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Nella Kharisma. Dapatkan link download Aku Cah Kerjo gratis, mudah dan cepat.

Artis Nella Kharisma
Judul Aku Cah Kerjo
Diunggah 04 Oktober 2020
Ukuran 6.47 MB
Durasi 06:42 Menit
View 222x
Judul Video aku cah kerjo
Format Audio/MP3, Video/MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Nella Kharisma - Aku Cah Kerjo


Lirik Lagu "Aku Cah Kerjo" oleh Nella Kharisma

        Bebasan nunggu mongso rendeng
Anggongku leh ngenteni kowe
Wis ono sesasi genep dino iki

Mas, yen pancen tresnoku iki
Mok anggep ra ono gunane
Aku ra kuciwo lan aku ra loro

Dek, lungaku ra teges cidroDek, lungaku ra teges cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jalok kowe ojo keloro-loro

Dek, tresnaku mung siji kowe
Langit bumi kang dadi seksine
Yen ning ati ra ono wanito liyo

Kowe ra sah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
Aku lungo amung golek rejeki

Pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu
Mergo tuntutan kerjoku nganti ora duwe wektu
Wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi
Kowe kudu ngerti lungaku nggolek rejeki
Dungakno lakuku ngayaki kewajibanku
Senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu
Wis dadi kahanan aku lungo adoh paran
Ora bakal kelendrang nyanding wedokan liyan

Mas, yen pancen kuwi karepmu
Aku yo mung tansah biso nunggu
Tak kuatne atiku tanpo sliramu

Mas, nadyan kowe lungo kerjo
Sing tak jalok kowe tetep setio
Ojo nganti kegudo wanito liyo

Ojo keloro-loro lungaku ra keget cidro
Opo meneng nganti mikir aku wis ora tresno
Yo mung kowe sing tansah ono ning njero dodo
Ra ono trensno liyo mergo aku tansah setio
Kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe
Wani sumpah mati neng ati ra ono liyane
Janjiku tak buktekke ora mung ono lambe
Tunggunen baliku bebrayan tekane sak lawase

Dek, lungaku ra teges cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jalok kowe ojo keloro-loro

Dek, tresnaku mung siji kowe
Langit bumi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Kowe ra sah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
Aku lungo amung golek rejeki

Anggonku ngabari yo mung lewat BBM-an
Kadang sinyal angel marai dadi penghalang
Neng, yo kudu sabar, ora usah nggo nesunan
Mergo trenso kuwi mestine akeh pacoban
Sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso
Senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo
Jembarno atimu sak jembare laut samudro
Kowe kudu ngerti yen aku iki mung cah kerjo

Mas, yen pancen kuwi karepmu
Aku yo mung tansah biso nunggu
Tak kuatne atiku tanpo sliramu

Mas, nadyan kowe lungo kerjo
Sing tak jaluk kowe tetep setio
Ojo nganti kegudo wanito liyo
Sabaro aku yo mung cah kerjo
Baca selengkapnya ›

Download lagu Nella Kharisma - Aku Cah Kerjo

Stafaband - Download lagu Nella Kharisma - Aku Cah Kerjo yang resmi rilis pada 18 May 2020 dengan cepat dan mudah tanpa iklan. Beli juga DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Nella Kharisma terus dapat berkarya.

Download MP3 / Video MP4

Download lagu Nella Kharisma - Aku Cah Kerjo, Download Lagu aku cah kerjo Mp3 , nella-kharisma-aku-cah-kerjo.mp3, Lirik lagu Aku Cah Kerjo, Video klip Nella Kharisma Aku Cah Kerjo mp4. Kumpulan link download Aku Cah Kerjo di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Nella Kharisma Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Nella Kharisma

Lagu dari Nella Kharisma Terpopuler

×