Open Nav

NDX A.K.A - Tewas Tertimbun Masa Lalu (TTM) [feat. PJR]

Download lagu NDX A.K.A - Tewas Tertimbun Masa Lalu (TTM) [feat. PJR], ukuran 4.11 MB durasi 04:00 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh NDX A.K.A. Lagu Tewas Tertimbun Masa Lalu (TTM) [feat. PJR] dari NDX A.K.A resmi rilis pada 25 November 2016. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar NDX A.K.A terus dapat berkarya. Dapatkan link download Tewas Tertimbun Masa Lalu (TTM) [feat. PJR] gratis, mudah dan cepat.

Artis NDX A.K.A
Judul Tewas Tertimbun Masa Lalu
Diunggah 04 Oktober 2020
Ukuran 4.11 MB
Durasi 04:00 Menit
View 507x
Judul Video Ndx a.k.a ft. PJR Tewas Tertimbun Masalalu Part #2 Lirik Video
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu NDX A.K.A - Tewas Tertimbun Masa Lalu (TTM) [feat. PJR]

koe tau ning uripku tansah ono ning atiku
ra bakal luntur sak durunge janur kuning melengkung
opo koe ra kelingan mbiyen mlaku bebarengan
ibarat langit karo rembulan tresnaku ra bakal ilang, sayang

duh koe cah ayu isih urip ono ning atiku
aku ra iso lilo lungomu ra bakal tak tompo
koyo gedening ombak segoro ning laut kae
pesisir pasir putih sing tau dadi seksine

nalikone isih urip madep mantep bebarengan
janji-janjimu palsumu saiki dadi kenangan
putih-putih rembulan padang-padange lintang
tiada yang lain cintaku untukmu sayang

aku ra iso lali udan grimis sing dadi seksi
durung sempet tak rabeni, janjimu wis tok blinjani

koe tau ning uripku tansah ono ning atiku
ra bakal luntur sak durunge janur kuning melengkung
opo koe ra kelingan mbiyen mlaku bebarengan
ibarat langit karo rembulan tresnaku ra bakal ilang, sayang

saiki bubar cerito tresnoku tok gowo lungo
janji jaman semono koe bakal prasetyo
aku ra iso lilo sampeyan medot tresno
manut karep wong tuo nggandeng lanangan liyo

loro rasane ati sampeyan ingkar janji
mbrebes mili eluhku iki ra iso tak gondeli
mung siji dongaku koe bali marang awakku
bakal tak tunggu sak kuat-kuate atiku

aku ra iso lali udan grimis sing dadi seksi
durung sempet tak rabeni janjimu wis tok blinjani

koe tau ning uripku tansah ono ning atiku
ra bakal luntur sak durunge janur kuning melengkung
opo koe ra kelingan mbiyen mlaku bebarengan
ibarat langit karo rembulan tresnaku ra bakal ilang, sayang

koe tau ning uripku tansah ono ning atiku
ra bakal luntur sak durunge janur kuning melengkung

koe tau ning uripku tansah ono ning atiku
ra bakal luntur sak durunge janur kuning melengkung
opo koe ra kelingan mbiyen mlaku bebarengan
ibarat langit karo rembulan tresnaku ra bakal ilang, sayang

koe tau ning uripku tansah ono ning atiku
ra bakal luntur sak durunge janur kuning melengkung
opo koe ra kelingan mbiyen mlaku bebarengan
ibarat langit karo rembulan tresnaku ra bakal ilang sayang


Baca selengkapnya ›

Download lagu NDX A.K.A - Tewas Tertimbun Masa Lalu (TTM) [feat. PJR]

Download lagu NDX A.K.A - Tewas Tertimbun Masa Lalu (TTM) [feat. PJR], Download Lagu Ndx a.k.a ft. PJR Tewas Tertimbun Masalalu Part #2 Lirik Video Mp3 , ndx-a-k-a-tewas-tertimbun-masa-lalu-ttm-feat-pjr.mp3, Lirik lagu Tewas Tertimbun Masa Lalu (TTM) [feat. PJR], Video klip NDX A.K.A Tewas Tertimbun Masa Lalu (TTM) [feat. PJR] mp4. Kumpulan link download Tewas Tertimbun Masa Lalu (TTM) [feat. PJR] di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari NDX A.K.A Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari NDX A.K.A

Lagu dari NDX A.K.A Terpopuler

×