Open Nav

NDX A.K.A - Bojoku Ketikung

Download lagu NDX A.K.A - Bojoku Ketikung, ukuran 4.38 MB durasi 04:28 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh NDX A.K.A. Lagu Bojoku Ketikung dari NDX A.K.A resmi rilis pada 17 October 2015. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar NDX A.K.A terus dapat berkarya. Dapatkan link download Bojoku Ketikung gratis, mudah dan cepat.

Artis NDX A.K.A
Judul Bojoku Ketikung
Diunggah 04 Oktober 2020
Ukuran 4.38 MB
Durasi 04:28 Menit
View 305x
Judul Video NDX A.K.A Ft. PJR - Bojoku Ketikung
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu NDX A.K.A - Bojoku Ketikung

Jangan opo, jangan kangkung
Tempe opo, tempe koro
Ngopo kok bingong, bojoku ditikong
Lapo kok bingung, ra lapo lapo

Aku ra nyongko kowe tego karo konco
Jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono lanang liyo sing seneng koe
Nganti koe nikung bojone konco dewe

Heee kowe konc*ku sing jarene cs-ku
Nanging nyatane neng mburi kok kowe koyo pabu
Mbribik nikung nyiak bojone konco dewe
Ora mikir koncone tumindak sak karepe

Paitan cangkem lunyu, kau merebut pacarku
Tusuk dari belakang ah mana ku tahu
Seakan kau arjuna padahal engkau keju
Ra nganggo sopan santun kau dustai diriku

Sak tenane atiku loro
Nanging aku mencoba ra popo
Sak tenane atiku loro
Nanging aku kebacot loro

Aku ra nyongko kowe tego karo konco
Jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono lanang liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung bojone konco dewe

A..Ku kurang opo, kok koe iso tego
Opo ono salahku terus kowe nikung aku
Aku kudu tak ajarno, kok aku kudu lilo
Ngrasakno tumindakmu sik ngerugekke awakku

Pancen koe konyol, ning utekmu kok protol
Pendak ndinone awor ee bojoku tok gondol
Tak bisa aku pendam, mana sangup bertahan
Neng ngarep kok apikan, neng mburi kurang ajar

Sak tenane atiku loro, nanging aku mencoba ra popo
Sak tenane atiku loro, nanging aku kebacot loro

Aku ra nyongko kowe tego karo konco
Jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono lanang liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung bojone konco dewe

Yo wis sak karepmu, nek ngeneki caramu
Yes wis iki dalane, aku mung ikhlas wae
Koe mung tak bedani, kok watakmu kemlinthi
Pacar teman sendiri, kau anggap permaisuri

Gek ndang ruwatono, gek ndang untalono
Mugo iso seneng, awet tekan tuo
Sakjane aku nguyu, mikirke tumindakmu
Kok koe ngragas banget, ngopeni turahanku

Sak tenane atiku loro, nanging aku mencoba ra popo
Sak tenane atiku loro, nanging aku kebacot loro

Aku ra nyongko kowe tego karo konco
Jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono lanang liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung bojone konco dewe

Aku ra nyongko kowe tego karo konco
Jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono lanang liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung bojone konco dewe


Baca selengkapnya ›

Download lagu NDX A.K.A - Bojoku Ketikung

Download lagu NDX A.K.A - Bojoku Ketikung, Download Lagu NDX A.K.A Ft. PJR - Bojoku Ketikung Mp3 , ndx-a-k-a-bojoku-ketikung.mp3, Lirik lagu Bojoku Ketikung, Video klip NDX A.K.A Bojoku Ketikung mp4. Kumpulan link download Bojoku Ketikung di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari NDX A.K.A Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari NDX A.K.A

Lagu dari NDX A.K.A Terpopuler

×