Open Nav

Ndarboy Genk - Klodran Dadi Kenangan

Download lagu Ndarboy Genk - Klodran Dadi Kenangan, ukuran 5.37 MB durasi 05:29 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Ndarboy Genk. Lagu Klodran Dadi Kenangan dari Ndarboy Genk resmi rilis pada 20 July 2020. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Ndarboy Genk terus dapat berkarya. Dapatkan link download Klodran Dadi Kenangan gratis, mudah dan cepat.

Artis Ndarboy Genk
Judul Klodran Dadi Kenangan
Diunggah 31 Juli 2020
Ukuran 5.37 MB
Durasi 05:29 Menit
View 370x
Judul Video NDARBOY GENK - KLODRAN DADI KENANGAN (Official Music Video)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Ndarboy Genk - Klodran Dadi Kenangan

Ora gampang aku ngelaleke
Kadung akeh kenangane
Dalan jembar sing tak lewati sepi
Ora ono kowe sing ngancani

Prapatan klodran aku nangis pinggir ndalan
Naliko kelingan koe ngajak bubaran
Saiki kutoku wis kadung mewah
Kowe tak jak balen tetepo wegah

Wis tak ubengi kota bantul iki
Janjane koe lungo neng ngendi

Loro ku iki sing tak gowo neng pinggir segoro
Angslup jeru neng parangkusumo
Kangen ku iki ra karuan
Mubengi paseban kabeh iki mung tinggal kenangan

Kuto ku wis mbangun deso
Janjimu mbangun keluargo
Nanging opo doyo setyoku wis muspro

Wis tak ubengi kota bantul iki
Janjane koe lungo neng ngendi

Loro ku iki sing tak gowo neng pinggir segoro
Angslup jeru neng parangkusumo
Kangen ku iki ra karuan
Mubengi paseban kabeh iki mung tinggal kenangan
Kuto ku wis mbangun deso
Janjimu mbangun keluargo
Nanging opo doyo setyoku wis muspro
Kuto ku wis mbangun deso
Janjimu mbangun keluargo
Nanging opo doyo setyoku wis muspro
Ouwo


Baca selengkapnya ›

Download lagu Ndarboy Genk - Klodran Dadi Kenangan

Download lagu Ndarboy Genk - Klodran Dadi Kenangan, Download Lagu NDARBOY GENK - KLODRAN DADI KENANGAN (Official Music Video) Mp3 , ndarboy-genk-klodran-dadi-kenangan.mp3, Lirik lagu Klodran Dadi Kenangan, Video klip Ndarboy Genk Klodran Dadi Kenangan mp4. Kumpulan link download Klodran Dadi Kenangan di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Ndarboy Genk Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Ndarboy Genk

Lagu dari Ndarboy Genk Terpopuler

×