Open Nav

Ndarboy Genk - Kadung Jeru

Download lagu Ndarboy Genk - Kadung Jeru, ukuran 5.12 MB durasi 05:04 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Ndarboy Genk. Lagu Kadung Jeru dari Ndarboy Genk resmi rilis pada 07 April 2018. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Ndarboy Genk terus dapat berkarya. Dapatkan link download Kadung Jeru gratis, mudah dan cepat.

Artis Ndarboy Genk
Judul Kadung Jeru
Diunggah 04 Oktober 2020
Ukuran 5.12 MB
Durasi 05:04 Menit
View 395x
Judul Video NDARBOY GENK feat AJENG SEREAL - KADUNG JERU ( Official Music Video )
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Ndarboy Genk - Kadung Jeru

aku wes kadung jeru
karo kowe sing ngapusi aku
balik mbek mantanmu

pancen wes nasibku
mung dadi pelampiasan nafsu
ben dekne balikan mbek awakmu

jaremu pengen lali
aku sing mbok curhati
pancen aku sing salah
ngarep luwih kowe luwih ku tak ngalah

pancen dudu dalane aku gandeng mbek kowe
yo wes ben tak ikhlaske yen meh balek mbek kae
pancen dudu jodohku senadyan wes kadung jeru
mending ojo kesusu, golek sing luwih ayu

aku wes kadung jeru
karo kowe sing ngapusi aku
balik mbek mantanmu

pancen wes nasibku
mung dadi pelampiasan nafsu
ben dekne balikan mbek awakmu

jaremu pengen lali
aku sing mbok curhati
pancen aku sing salah
ngarep luwih kowe luwih ku tak ngalah

pancen dudu dalane aku gandeng mbek kowe
yo wes ben tak ikhlaske yen meh balek mbek kae
pancen dudu jodohku senadyan wes kadung jeru
mending ojo kesusu, golek sing luwih ayu

(mas kowe ojo nesu, pangapurane aku
durung nganti iso buka atiku
pancen bener kandamu, iki pancen salahku
mugo mugo oleh sing luwih ayu)

pancen dudu dalane aku gandeng mbek kowe
yo wes ben tak ikhlaske yen meh balek mbek kae
pancen dudu jodohku senadyan wes kadung jeru
mending ojo kesusu, golek sing luwih ayu

pancen dudu dalane aku gandeng mbek kowe
yo wes ben tak ikhlaske yen meh balek mbek kae
pancen dudu jodohku senadyan wes kadung jeru
mending ojo kesusu, golek sing luwih ayu
mending ojo kesusu, golek sing luwih ayu

senadyan kowe ra ayu, aku wes kadung jeru


Baca selengkapnya ›

Download lagu Ndarboy Genk - Kadung Jeru

Download lagu Ndarboy Genk - Kadung Jeru, Download Lagu NDARBOY GENK feat AJENG SEREAL - KADUNG JERU ( Official Music Video ) Mp3 , ndarboy-genk-kadung-jeru.mp3, Lirik lagu Kadung Jeru, Video klip Ndarboy Genk Kadung Jeru mp4. Kumpulan link download Kadung Jeru di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Ndarboy Genk Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Ndarboy Genk

Lagu dari Ndarboy Genk Terpopuler

×