Open Nav

Nabila Maharani - Sugeng Dalu

Download lagu Nabila Maharani - Sugeng Dalu, ukuran 5.11 MB durasi 05:03 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Nabila Maharani. Lagu Sugeng Dalu dari Nabila Maharani resmi rilis pada 01 February 2020. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Nabila Maharani terus dapat berkarya. Dapatkan link download Sugeng Dalu gratis, mudah dan cepat.

Artis Nabila Maharani
Judul Sugeng Dalu
Diunggah 29 April 2021
Ukuran 5.11 MB
Durasi 05:03 Menit
View 343x
Judul Video Cover lagu "Sugeng dalu" Nabila maharani ft Suaka
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Nabila Maharani - Sugeng Dalu

Sugeng dalu, ati seng mbiyen tau ngelarani
Wis suwe we ra rene
We lungo mung masalah sepele
We golek liyane
Tambah loro
Yakin we teko nambahi sengsoro
Ngerusak tatanan ati sing wis pengen lali
Karo gedhe duwure balunganmu
Aku wis ora gagas kata luka
Wis cukup wingi, ra pengen baleni
Mario lehmu dolanan ati
Wis wayahe we kapok blenjani
Udan tangise ati, saiki wis rodo terang
Masio isih kadang kelingan
Kowe sing tak sayang-sayang
Saiki mung cerito loro, wis kadung mbekas ning dodo
Perihe ati sing mbok paringi
Wis cukup ra bakal tak baleni
Aku wis ora gagas kata luka
Wis cukup wingi, ra pengen baleni
Mario lehmu dolanan ati
Wis...


Baca selengkapnya ›

Download lagu Nabila Maharani - Sugeng Dalu

Download lagu Nabila Maharani - Sugeng Dalu, Download Lagu Cover lagu "Sugeng dalu" Nabila maharani ft Suaka Mp3 , nabila-maharani-sugeng-dalu.mp3, Lirik lagu Sugeng Dalu, Video klip Nabila Maharani Sugeng Dalu mp4. Kumpulan link download Sugeng Dalu di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Nabila Maharani Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Nabila Maharani

Lagu dari Nabila Maharani Terpopuler

×