Open Nav

Nabila Maharani - Balungan Kere

Download lagu Nabila Maharani - Balungan Kere, ukuran 5.45 MB durasi 05:38 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Nabila Maharani. Lagu Balungan Kere dari Nabila Maharani resmi rilis pada 11 February 2020. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Nabila Maharani terus dapat berkarya. Dapatkan link download Balungan Kere gratis, mudah dan cepat.

Artis Nabila Maharani
Judul Balungan Kere
Diunggah 29 April 2021
Ukuran 5.45 MB
Durasi 05:38 Menit
View 377x
Judul Video BALUNGAN KERE - NDARBOY GENK ( LIVE ) AKUSTIK TRI SUAKA FT NABILA ( PENDOPO LAWAS )
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Nabila Maharani - Balungan Kere

Biyen aku tau kelangan
Nganti saiki isih kelingan
Kowe seng tak anti anti
Bebrayan tekaning pati jebule mblenjani janji
Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo isuk sore nanging kowe sambat wae
Jaremu balungan kere

Opo pancen wes nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jaremu arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnoku mbok sepelekke
Kudune kowe ngerteni
Kabeh mung titipane Gusti
Senajan atiku wes bubrah kandeli gone ibadah
Gusti seng paringi berkah

Senajan balungan kere ora kendo nyambut gawe
Senajan dalan ra alus seng penting wani terus

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo esuk sore nanging kowe sambat wae
Jaremu balungan kere

Opo pancen wes nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jaremu arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnoku mbok sepelekke

Kudune kowe ngerteni
Kabeh mung titipane Gusti
Senajan atiku wes bubrah kandeli gone ibadah
Gusti seng paringi berkah

Senajan atiku wes bubrah kandeli gone ibadah
Gusti seng paringi berkah


Baca selengkapnya ›

Download lagu Nabila Maharani - Balungan Kere

Download lagu Nabila Maharani - Balungan Kere, Download Lagu BALUNGAN KERE - NDARBOY GENK ( LIVE ) AKUSTIK TRI SUAKA FT NABILA ( PENDOPO LAWAS ) Mp3 , nabila-maharani-balungan-kere.mp3, Lirik lagu Balungan Kere, Video klip Nabila Maharani Balungan Kere mp4. Kumpulan link download Balungan Kere di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Nabila Maharani Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Nabila Maharani

Lagu dari Nabila Maharani Terpopuler

×