Open Nav

Mala Agatha - Tanpo Bates Wektu (Jawa Version)

Download lagu Mala Agatha - Tanpo Bates Wektu (Jawa Version), ukuran 4.29 MB durasi 04:19 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Mala Agatha. Lagu Tanpo Bates Wektu (Jawa Version) dari Mala Agatha resmi rilis pada 02 April 2021. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Mala Agatha terus dapat berkarya. Dapatkan link download Tanpo Bates Wektu (Jawa Version) gratis, mudah dan cepat.

Artis Mala Agatha
Judul Tanpo Bates Wektu
Diunggah 02 April 2021
Ukuran 4.29 MB
Durasi 04:19 Menit
View 275x
Judul Video Mala Agatha - Tanpo Bates Wektu (Official Music Video) Tanpa Batas Waktu | Jawa Version
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Mala Agatha - Tanpo Bates Wektu (Jawa Version)

Isih Karo Perasaanku Sing Biyene
Ra Berubah Lan Ra Ono Bedane
Aku Isih Yakin Dadi Duweke

Aku Isih Ono Panggonku
Isih Tansah Setiyo Nunggoni Kabarmu
Isih Pengen Ngrungoke Suaramu
Tresno Tansah Gawe Abot Pikirku

Reff
Rasa Kangen Ku
Kangen Karo Slira Mu
Tanpo Wates Wektu
Katresnanku
Mung Panyuwunku
Nadyan Tanpo Clatu
Mung Kanggo Tresnaku

Adoh Soko Netroku
Cedak Karo Dongaku
Aku Nyimpen Kangenku

Aku Isih Neng Alam Donyo
Nyawang Sliramu Gandeng Karo Uwong Liyo
Panas Atiku Amergo Sojono
Ning Ojo Nganti Tego Ninggal Lungo


Baca selengkapnya ›

Download lagu Mala Agatha - Tanpo Bates Wektu (Jawa Version)

Download lagu Mala Agatha - Tanpo Bates Wektu (Jawa Version), Download Lagu Mala Agatha - Tanpo Bates Wektu (Official Music Video) Tanpa Batas Waktu | Jawa Version Mp3 , mala-agatha-tanpo-bates-wektu-jawa-version.mp3, Lirik lagu Tanpo Bates Wektu (Jawa Version), Video klip Mala Agatha Tanpo Bates Wektu (Jawa Version) mp4. Kumpulan link download Tanpo Bates Wektu (Jawa Version) di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Mala Agatha Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Mala Agatha

Lagu dari Mala Agatha Terpopuler

×