Open Nav

Mahesa - Aku Nyerah Wae

Download lagu Mahesa - Aku Nyerah Wae, ukuran 4.63 MB durasi 04:54 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Mahesa. Lagu Aku Nyerah Wae dari Mahesa resmi rilis pada 26 March 2020. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Mahesa terus dapat berkarya. Dapatkan link download Aku Nyerah Wae gratis, mudah dan cepat.

Artis Mahesa
Judul Aku Nyerah Wae
Diunggah 04 Mei 2020
Ukuran 4.63 MB
Durasi 04:54 Menit
View 320x
Judul Video Mahesa - Aku Nyerah Wae (Official Music Video)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Mahesa - Aku Nyerah Wae

Aku sadar
Aku dudu sopo sopo
Sing ra nduwe sekabehane
Ning nyatane aku wong ra nduwe

Yen kowe golek sing mapan
Mending aku mundur wae
Senajan kowe wong nduwe
Aku wong ra nduwe aku nyerah wae

Wes tak cubo ngla..Lekne
Masio ati iki ra gelem ngelilakake
Mergo kahanan ra podo karo kenyataan
Sing kudu tak terimo

Yo wes ben iki dadi cerito
Nggoleko sing iso nggawe uripmu mulyo
Ojo karo aku sing ra nduwe opo opo
Aku nyerah wae

Yen kowe golek sing mapan
Mending aku mundur wae
Senajan kowe wong nduwe
Aku wong ra nduwe aku nyerah wae

[Musik]

Wes tak cubo nglalekne
Masio ati iki ra gelem ngelilakake
Mergo kahanan ra podo karo kenyataan
Sing kudu tak terimo

Yo wes ben iki dadi cerito
Nggoleko sing iso nggawe uripmu mulyo
Ojo karo aku sing ra nduwe opo-opo
Aku nyerah wae

Yo wes ben iki dadi cerito
Nggoleko sing iso nggawe uripmu mulyo
Ojo karo aku sing ra nduwe opo-opo
Aku nyerah wae
Ojo karo aku sing ra nduwe opo-opo
Aku nyerah wae


Baca selengkapnya ›

Download lagu Mahesa - Aku Nyerah Wae

Download lagu Mahesa - Aku Nyerah Wae, Download Lagu Mahesa - Aku Nyerah Wae (Official Music Video) Mp3 , mahesa-aku-nyerah-wae.mp3, Lirik lagu Aku Nyerah Wae, Video klip Mahesa Aku Nyerah Wae mp4. Kumpulan link download Aku Nyerah Wae di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Mahesa Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Mahesa

Lagu dari Mahesa Terpopuler

×