Open Nav

Lintang Piscesa - Ambyar

Download lagu Lintang Piscesa - Ambyar, ukuran 4.56 MB durasi 04:46 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Lintang Piscesa. Lagu Ambyar dari Lintang Piscesa resmi rilis pada 13 August 2019. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Lintang Piscesa terus dapat berkarya. Dapatkan link download Ambyar gratis, mudah dan cepat.

Artis Lintang Piscesa
Judul Ambyar
Diunggah 02 Juli 2020
Ukuran 4.56 MB
Durasi 04:46 Menit
View 332x
Judul Video Lintang Piscesa - Ambyar (Official Music Video)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Lintang Piscesa - Ambyar

Wis kebacut ambyar remuk sing ning ati
Opo ngene iki sing jenenge korban janji
Wis ambyar aku kudu kepiye
Metu ngendi supoyo ketemu kowe

Wis kebacut ambyar tresnaku kesasar
Seneng karo kowe salah nggonku milih pacar
Wis ambyar loro sing tak rasake
Kowe lungo ninggake aku ning kene

Wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene
Manise janjimu jebule mung ono lambe
Wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene
Ning opo kowe tego nyekso aku koyo ngene

Sopo sing ra gelo
Yen digawe kuciwo
Ambyar

Wis kebacut ambyar tresnaku kesasar
Seneng karo kowe selak nggonku milih pacar
Wis ambyar loro sing tak rasakke
Kowe lunggo ninggalke aku ning kene

Wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene
Manise janjimu jebule mung ono lambe
Wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene
Ning opo kowe tego nyekso aku koyo ngene

Sopo sing ra gelo
Yen digawe kuciwo
Ambyar


Baca selengkapnya ›

Download lagu Lintang Piscesa - Ambyar

Download lagu Lintang Piscesa - Ambyar, Download Lagu Lintang Piscesa - Ambyar (Official Music Video) Mp3 , lintang-piscesa-ambyar.mp3, Lirik lagu Ambyar, Video klip Lintang Piscesa Ambyar mp4. Kumpulan link download Ambyar di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Lintang Piscesa Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Lintang Piscesa

Lagu dari Lintang Piscesa Terpopuler

×