Open Nav

Julia Perez - Teu Kunanaon (Aku Rapopo Versi Sunda)

Download lagu Julia Perez - Teu Kunanaon (Aku Rapopo Versi Sunda), ukuran 4.18 MB durasi 04:08 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Julia Perez. Lagu Teu Kunanaon (Aku Rapopo Versi Sunda) dari Julia Perez resmi rilis pada 15 October 2014. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Julia Perez terus dapat berkarya. Dapatkan link download Teu Kunanaon (Aku Rapopo Versi Sunda) gratis, mudah dan cepat.

Artis Julia Perez
Judul Teu Kunanaon
Diunggah 04 Oktober 2020
Ukuran 4.18 MB
Durasi 04:08 Menit
View 231x
Judul Video Julia Perez - Teu Kunanaon - Aku Rapopo Versi Sunda (Official Lyrics Video)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Julia Perez - Teu Kunanaon (Aku Rapopo Versi Sunda)

Duuh akang naon kalepatan diri
Akang teungteuingeun

Rasa hate ieu meuni broken
Mun papanggih rek disoek soek
Akang indehoy jeung miss tukinem

Don't alesan don't many alesan
I udah know akang osok jajan
Your wife ieu hayang diceraikeun

Sirah eneng meuni ng'ngeus lieur
Gara gara i think sagala rupa
Teu paduli how do you how how
Nu penting mah eneng seneng seneng

Is oke wae kang is oke wae
Teu kunanaon Teu kunanaon Teu kunanaon
Don't kambek egen kang don't kambek egen
Teu kunanaon Teu kunanaon Teu kunanaon

Don't alesan don't many alesan
I udah know akang osok jajan
Your wife ieu hayang diceraikeun

Sirah eneng meuni ng'ngeus lieur
Gara gara i think sagala rupa
Teu paduli how do you how how
Nu penting mah eneng seneng seneng

Is oke wae kang is oke wae
Teu kunanaon Teu kunanaon Teu kunanaon
Don't kambek egen kang don't kambek egen
Teu kunanaon Teu kunanaon Teu kunanaon

Is oke wae kang is oke wae
Teu kunanaon Teu kunanaon Teu kunanaon
Don't kambek egen kang don't kambek egen
Teu kunanaon Teu kunanaon Teu kunanaon

Teu kunanaon Teu kunanaon Teu kunanaon
Teu kunanaon Teu kunanaon Teu kunanaon
Da aku mah apa atuh


Baca selengkapnya ›

Download lagu Julia Perez - Teu Kunanaon (Aku Rapopo Versi Sunda)

Download lagu Julia Perez - Teu Kunanaon (Aku Rapopo Versi Sunda), Download Lagu Julia Perez - Teu Kunanaon - Aku Rapopo Versi Sunda (Official Lyrics Video) Mp3 , julia-perez-teu-kunanaon-aku-rapopo-versi-sunda.mp3, Lirik lagu Teu Kunanaon (Aku Rapopo Versi Sunda), Video klip Julia Perez Teu Kunanaon (Aku Rapopo Versi Sunda) mp4. Kumpulan link download Teu Kunanaon (Aku Rapopo Versi Sunda) di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Julia Perez Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Julia Perez

Lagu dari Julia Perez Terpopuler

×