Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu BANYU LANGIT JUDIKA Mp3

JUDIKA 1,993x dilihat 3 bulan yang lalu
JUDIKA - BANYU LANGIT

JUDIKA - BANYU LANGIT

Download lagu JUDIKA - BANYU LANGIT Mp3 gratis di Stafaband beserta lirik tanpa daftar. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: BANYU LANGIT
  • Artist: JUDIKA
  • Genre: Indonesia
  • Size: 4.23 MB
  • Duration: 04:33 menit
  • Hits: 1,993x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 07 May 2020
  • Diperbarui: 09 May 2020
Lirik Lagu BANYU LANGIT :

Sworo angin, angin sing ngeridu ati
Ngelingake sliramu sing tak tresnani
Pingin nangis ngetoke eluh neng pipi
Suwe ra weruh senadyan mung ono mimpi

Ngalemo ngalem neng dadaku
Tambanono roso kangen neng atiku
Ngalemo ngalem neng aku
Ben ra adem kesiram udan ing dalu

Banyu langit sing ono dhuwur khayangan
Watu gedhe kalingan mendunge udan
Telesono atine wong seng kasmaran
Setyo janji seprene tansah kelingan

Ademe gunung merapi purbo
Melu krungu swaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purbo
Sing ning langgran Wonosari Jogjakarta

Janjine lungane ra nganti suwe-suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungane ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane

Udan gerimis telesono klambi iki
Jroning dodo ben ra garing ngekep janji
Ora lamis gedene nggonku nresnani
nganti kapan aku ora bisa lali

Ademe gunung merapi purbo
Melu krungu swaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purbo
Sing ning langgran Wonosari Jogjakarta

Janjine lungane ra nganti suwe-suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungane ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane

Bagikan:

  • Download Lagu JUDIKA BANYU LANGIT
  • Download Video
  • Lirik Lagu
  • Download MP3
  • Mudah dan Cepat
  • Download Lagu dari YouTube
  • Stafaband
  • Metrolagu
  • Planetlagu