Open Nav

JUDIKA - BANYU LANGIT

Download lagu JUDIKA - BANYU LANGIT, ukuran 4.43 MB durasi 04:33 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh JUDIKA. Lagu BANYU LANGIT dari JUDIKA resmi rilis pada 07 May 2020. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar JUDIKA terus dapat berkarya. Dapatkan link download BANYU LANGIT gratis, mudah dan cepat.

Artis JUDIKA
Judul BANYU LANGIT
Diunggah 09 Mei 2020
Ukuran 4.43 MB
Durasi 04:33 Menit
View 2,967x
Judul Video BANYU LANGIT - JUDIKA (TRIBUTE TO DIDI KEMPOT)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu JUDIKA - BANYU LANGIT

Sworo angin, angin sing ngeridu ati
Ngelingake sliramu sing tak tresnani
Pingin nangis ngetoke eluh neng pipi
Suwe ra weruh senadyan mung ono mimpi

Ngalemo ngalem neng dadaku
Tambanono roso kangen neng atiku
Ngalemo ngalem neng aku
Ben ra adem kesiram udan ing dalu

Banyu langit sing ono dhuwur khayangan
Watu gedhe kalingan mendunge udan
Telesono atine wong seng kasmaran
Setyo janji seprene tansah kelingan

Ademe gunung merapi purbo
Melu krungu swaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purbo
Sing ning langgran Wonosari Jogjakarta

Janjine lungane ra nganti suwe-suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungane ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane

Udan gerimis telesono klambi iki
Jroning dodo ben ra garing ngekep janji
Ora lamis gedene nggonku nresnani
nganti kapan aku ora bisa lali

Ademe gunung merapi purbo
Melu krungu swaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purbo
Sing ning langgran Wonosari Jogjakarta

Janjine lungane ra nganti suwe-suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungane ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane


Baca selengkapnya ›

Download lagu JUDIKA - BANYU LANGIT

Download lagu JUDIKA - BANYU LANGIT, Download Lagu BANYU LANGIT - JUDIKA (TRIBUTE TO DIDI KEMPOT) Mp3 , judika-banyu-langit.mp3, Lirik lagu BANYU LANGIT, Video klip JUDIKA BANYU LANGIT mp4. Kumpulan link download BANYU LANGIT di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari JUDIKA Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari JUDIKA

Lagu dari JUDIKA Terpopuler

×