Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Sang Saka Biru (ft. Altimet, SonaOne & Alif) Joe Flizzow Mp3

Joe Flizzow 66x dilihat 2 bulan yang lalu
Joe Flizzow - Sang Saka Biru (ft. Altimet, SonaOne & Alif)

Joe Flizzow - Sang Saka Biru (ft. Altimet, SonaOne & Alif)

Download lagu Joe Flizzow - Sang Saka Biru (ft. Altimet, SonaOne & Alif) Mp3 gratis di Stafaband beserta lirik tanpa daftar. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Sang Saka Biru (ft. Altimet, SonaOne & Alif)
  • Artist: Joe Flizzow
  • Genre: Malaysia
  • Size: 3.43 MB
  • Duration: 03:51 menit
  • Hits: 66x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 02 November 2018
  • Diperbarui: 11 June 2020
Lirik Lagu Sang Saka Biru (ft. Altimet, SonaOne & Alif) :

Ada yang kita lepas
Ada yang kita simpan
'Ku menuju ke depan
Menuju dengan lekas
Bertenang
Kalau 'ku diseru
Pasti datang
Sang saka biru
Kami akan menang
Mana boleh berserah
Mana boleh mengalah
Mana boleh berserah
Mana boleh mengalah
Uhhh kerah semua unit
Rendezvous bertemu di markas sulit
Kita senangkan semua kes rumit
Bukak fail baru yang dah tutup tak yah nak ungkit
Aman kami mengalir dari atas bukit
Hati sama merah jangan tengok warna kulit
Kalau baru nak insaf sorry bruh it is too late
Budak nakal baru nak nangis lepas kena cubit
Kami sebab anak bangsa tidur nyenyak
Tidur kami pula tak lena tak kerap
Garuda gerak senyap harimau jalan tegak
Tiap hari semua keluar berentap
Nak buat onar jangan malu jangan sipu
Simpang jalan ada kanan kiri jangan keliru
Masuk bilik itu mana ada pintu
Setahun sekali jamah lemang bersama yang dirindu
Ada yang kita lepas
Ada yang kita simpan
'Ku menuju ke depan
Menuju dengan lekas
Bertenang
Kalau 'ku diseru
Pasti datang
Sang saka biru
Kami akan menang
Woi!
Mana boleh berserah
Mana boleh mengalah
Mana boleh berserah
Mana boleh mengalah
Musuh dalam selimut selak kain mereka hilang
Waktu mereka singkat setiap detik mereka pinjam
Sinar lampu biru buat masa depan hitam
Kejar-kejar tekan minyak macam lumba dekat litar
Sepintar-pintar mana pun tupai yang melompat
Kan' jatuh ke tanah jua lambat atau cepat
Sepandai ikan berenang masuk bubu kan' tersekat
Dulu otak cair sekarang semua jadi pekat
We setting it of aku mulakan dengan zoom dalam sniperscope
Finger on the trigger tarik lembut target muncul dekat crosshair itu
Untuk ibu pertiwi semuanya 'ku buat untuk negaraku
Semboyan telah berbunyi akan kumaju ke mana arah pun
ASAP undercover dengar lagu dalam Maybach
Laid back gaya kaya boss di tingkat paling apex
Di Thailand 'ku di Thonglor London carik 'ku di mayfair
Merata di bumi yang dulu mereka kata leper
Ada yang kita lepas
Ada yang kita simpan
'Ku menuju ke depan
Menuju dengan lekas
Bertenang
Kalau 'ku diseru
Pasti datang
Sang saka biru
Kami akan menang
Woi!
Mana boleh berserah
Mana boleh mengalah
Mana boleh berserah
Mana boleh mengalah
Mana boleh berserah
Mana boleh mengalah
Mana boleh berserah
Mana boleh mengalah

Bagikan:

  • Download Lagu Joe Flizzow Sang Saka Biru (ft. Altimet, SonaOne & Alif)
  • Download Video
  • Lirik Lagu
  • Download MP3
  • Mudah dan Cepat
  • Download Lagu dari YouTube
  • Stafaband
  • Metrolagu
  • Planetlagu