Open Nav

Jihan Audy - Wegah Kelangan MP3

Download lagu Jihan Audy - Wegah Kelangan, ukuran 4.51 MB durasi 04:41 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Jihan Audy, dan telah diperbarui pada 04 Oktober 2020.

Artis Jihan Audy
Judul Wegah Kelangan
Rilis 16 May 2018
Ukuran 4.51 MB
Durasi 04:41 Menit
View 473x
Judul Video Jihan Audy - Wegah Kelangan [OFFICIAL]
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download lagu Jihan Audy - Wegah Kelangan

Cara download: "Click To Next" > "Generate Link"

Bila kamu mengunduh lagu Wegah Kelangan MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Jihan Audy - Wegah Kelangan belilah kaset asli yang resmi atau CD official, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official Music, untuk mendukung Jihan Audy - Wegah Kelangan di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Jihan Audy - Wegah Kelangan

Rungokno jerit atiku iki
Sing bingung noto roso neng ati
Pengenku kowe ngerti seng tak pikir saiki

Tulung kowe ojo salah tompo
Ojo mbok pikir aku ngeliyo
Kabeh iki kahanan
Ra iso neruske katresnan

Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri neng njero ati
Nanging arep piye meneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasene pangapurane

Ora ono niatku ngelarani atimu
Rungokno aku senajano aku sing kleru
Tak akoni pancen gedhe roso tresnaku
Yo mung kanggo awakmu
Cukup pisan iki kowe loro ati
Ora tak baleni anggonku le nglarani

Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri neng njero ati
Nanging arep piye meneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasene pangapurane

Mung kependem roso tresno
Bebarengan ora bakal dadi nyoto
Pengen langgeng yo kuwi karepku
Nanging wong tuaku ora setuju

Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri neng njero ati
Nanging arep piye meneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasene pangapurane


Baca selengkapnya ›

Lagu dari Jihan Audy Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Jihan Audy

Lagu dari Jihan Audy Terpopuler

×