Open Nav

Jihan Audy - Wegah Kelangan Ft New Pallapa

Download lagu Jihan Audy - Wegah Kelangan Ft New Pallapa, ukuran 5.24 MB durasi 05:16 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Jihan Audy. Lagu Wegah Kelangan Ft New Pallapa dari Jihan Audy resmi rilis pada 16 February 2021. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Jihan Audy terus dapat berkarya. Dapatkan link download Wegah Kelangan Ft New Pallapa gratis, mudah dan cepat.

Artis Jihan Audy
Judul Wegah Kelangan
Diunggah 11 Mei 2021
Ukuran 5.24 MB
Durasi 05:16 Menit
View 284x
Judul Video Jihan Audy ft New Pallapa - Wegah Kelangan (Official Live Music)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Jihan Audy - Wegah Kelangan Ft New Pallapa

(Wegah Kelangan)

Rungokno Jerit Atiku Iki
Sing Bingung Noto Roso Ning Ati
Pengenku Koe Ngerti

Tulung Koe Aja Salah Tompo
Ojo Mbok Pikir Aku Ngeliyo
Kabeh Iki Kahanan
Ra Iso Neruske Katresnan

*
Jujur Aku Iseh Sayang, Wegah Kelangan
Mergo Tresno Wes Tak Patri Ning Njero Ati
Nanging Arep Piye Maneh Iki Wes Kahanan Kudu Pisahan

Njalukku Koe Ojo Nangis Mergo Lungaku
Mungkin Iki Ginaris, Dudu Penjalukku
Nglungani Sliramu Abot Rasane Pangapurane

Ora Ono Niat Ngelarani Atimu
Rungokno Aku Senajane Aku Sing Kleru
Tak Akoni Pancen Gede Roso Tresnoku

Yo Mung Kanggo Awakmu
Cukup Pisan Iki Koe Loro Ati
Ora Tak Baleni Anggonku Lek Ngelarani

Back To *


Baca selengkapnya ›

Download lagu Jihan Audy - Wegah Kelangan Ft New Pallapa

Download lagu Jihan Audy - Wegah Kelangan Ft New Pallapa, Download Lagu Jihan Audy ft New Pallapa - Wegah Kelangan (Official Live Music) Mp3 , jihan-audy-wegah-kelangan-ft-new-pallapa.mp3, Lirik lagu Wegah Kelangan Ft New Pallapa, Video klip Jihan Audy Wegah Kelangan Ft New Pallapa mp4. Kumpulan link download Wegah Kelangan Ft New Pallapa di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Jihan Audy Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Jihan Audy

Lagu dari Jihan Audy Terpopuler

×