Open Nav

Jihan Audy - Pamer Bojo (NEW PALLAPA)

Download lagu Jihan Audy - Pamer Bojo (NEW PALLAPA), ukuran 7.15 MB durasi 07:12 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Jihan Audy. Lagu Pamer Bojo (NEW PALLAPA) dari Jihan Audy resmi rilis pada 03 April 2019. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Jihan Audy terus dapat berkarya. Dapatkan link download Pamer Bojo (NEW PALLAPA) gratis, mudah dan cepat.

Artis Jihan Audy
Judul Pamer Bojo
Diunggah 17 Maret 2020
Ukuran 7.15 MB
Durasi 07:12 Menit
View 989x
Judul Video PAMER BOJO ANYAR - JIHAN AUDY - COVER NEW PALLAPA LIVE KUDUS 2019
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Jihan Audy - Pamer Bojo (NEW PALLAPA)

Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepengen nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Neng opo seneng aku yen mung gawe larakuTeles kebes netes eluh ning dadaku

Dudu klambi anyar sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali nglarani wong koyo aku

Neng opo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh ning dadaku

Dudu klambi anyar sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku
Dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali nglarani wong koyo aku

Neng opo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku

Neng opo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku


Baca selengkapnya ›

Download lagu Jihan Audy - Pamer Bojo (NEW PALLAPA)

Download lagu Jihan Audy - Pamer Bojo (NEW PALLAPA), Download Lagu PAMER BOJO ANYAR - JIHAN AUDY - COVER NEW PALLAPA LIVE KUDUS 2019 Mp3 , jihan-audy-pamer-bojo-new-pallapa.mp3, Lirik lagu Pamer Bojo (NEW PALLAPA), Video klip Jihan Audy Pamer Bojo (NEW PALLAPA) mp4. Kumpulan link download Pamer Bojo (NEW PALLAPA) di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Jihan Audy Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Jihan Audy

Lagu dari Jihan Audy Terpopuler

×