Open Nav

Jihan Audy - Kalah Cepet

Download lagu Jihan Audy - Kalah Cepet, ukuran 5.11 MB durasi 05:03 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Jihan Audy. Lagu Kalah Cepet dari Jihan Audy resmi rilis pada 02 February 2018. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Jihan Audy terus dapat berkarya. Dapatkan link download Kalah Cepet gratis, mudah dan cepat.

Artis Jihan Audy
Judul Kalah Cepet
Diunggah 05 Mei 2020
Ukuran 5.11 MB
Durasi 05:03 Menit
View 269x
Judul Video Jihan Audy - KALAH CEPET ( Official Music Video ) [HD]
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Jihan Audy - Kalah Cepet

Sepet ning pinggir embong
Kalah cepet disaut uwong
Telat ngomong tresno, cintamu digondhol wong liyo

Nelongso rasane sing tak tresno ono sing nduwe
Nyapo tresno tak pendhem
Yen wis getun sambat kalih sinten

Telat ngomong tresno, cintamu digondhol wong liyoNgopo sing nyonggo tresno
Mung disimpen ning njero dodo
Ngungkap tresno rasane bimbang
Amung bantal tak sayang-sayang

Suwi yen tresno kowe
Jebul wis ono sing nduwe
Ora ngiro lan terbayang
Kalah cepet tresnomu ilang

Tresno tak terbalas rasane loro
Mergo sing tak tresno milih wong liyo
Tiwas kowe tak gowo mimpi mergo kependem ing ati
Nganti bantal tak sayang-sayang, jebul tresnomu digondhol ilang

Sepet ning pinggir embong, kalah cepet disaut uwong
Telat ngomong tresno, cintamu digondhol wong liyo
Nelongso rasane sing tak tresno ono sing nduwe
Nyapo tresno tak pendhem, yen wis getun sambat kalih sinten

Ngopo sing nyonggo tresno
Mung disimpen ning njero dodo
Ngungkap tresno rasane bimbang
Amung bantal tak sayang-sayang

Suwi yen tresno kowe
Jebul wis ono sing nduwe
Ora ngiro lan terbayang
Kalah cepet tresnomu ilang

Tresno tak terbalas rasane loro
Mergo sing tak tresno milih wong liyo
Tiwas kowe tak gowo mimpi mergo kependem ing ati
Nganti bantal tak sayang-sayang, jebul tresnomu digondhol ilang

Sepet ning pinggir embong, kalah cepet disaut uwong
Telat ngomong tresno, cintamu digondhol wong liyo
Nelongso rasane sing tak tresno ono sing nduwe
Nyapo tresno tak pendhem, yen wis getun sambat kalih sinten

Sepet ning pinggir embong, kalah cepet disaut uwong
Telat ngomong tresno, cintamu digondhol wong liyo
Nelongso rasane sing tak tresno ono sing nduwe
Nyapo tresno tak pendhem, yen wis getun sambat kalih sinten


Baca selengkapnya ›

Download lagu Jihan Audy - Kalah Cepet

Download lagu Jihan Audy - Kalah Cepet, Download Lagu Jihan Audy - KALAH CEPET ( Official Music Video ) [HD] Mp3 , jihan-audy-kalah-cepet.mp3, Lirik lagu Kalah Cepet, Video klip Jihan Audy Kalah Cepet mp4. Kumpulan link download Kalah Cepet di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Jihan Audy Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Jihan Audy

Lagu dari Jihan Audy Terpopuler

×