Open Nav

Jihan Audy - Aku Sing Duwe Ati

Download lagu Jihan Audy - Aku Sing Duwe Ati, ukuran 4.16 MB durasi 04:05 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Jihan Audy. Lagu Aku Sing Duwe Ati dari Jihan Audy resmi rilis pada 22 January 2021. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Jihan Audy terus dapat berkarya. Dapatkan link download Aku Sing Duwe Ati gratis, mudah dan cepat.

Artis Jihan Audy
Judul Aku Sing Duwe Ati
Diunggah 24 Januari 2021
Ukuran 4.16 MB
Durasi 04:05 Menit
View 297x
Judul Video Jihan Audy - Aku Sing Duwe Ati ( Official Music Video )
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Jihan Audy - Aku Sing Duwe Ati

Aku seng duwe ati
Kowe ra sah ngrusui
Aku seng duwe roso
Kowe ra sah suloyo

Aku seh tetep tresno
Senadyan dunyo ra trimo
Urusono uripmu timbang suwe-suwe
Lambemu tak tuku

Yen awan tansah kelingan
Yen wengi raiso mapan
Koyo wong sing kasmaran
Senadyan akeh konco-konco

Seng durung biso nerimo
Kabeh ora tak rungokno
Njero atine manungso
Kui bedo-bedo

Ora iso antem podo
Koyo seng mbok karepno
Kowe ra nglakoni
Rausah mutusi...

Aku seng duwe ati
Kowe ra sah ngrusui
Aku sing duwe roso
Kowe ra sah suloyo

Aku seh tetep tresno
Senadyan dunyo ra trimo
Urusono urepmu timbang suwe-suwe
Lambemu tak tuku...

Walau badai menghadang
Tekan kapan tetep sayang
Sampai maut kan memisahkan

Senadyan akeh seng do godho
Tresno ra bakal tak culno
Susah seneng, tekan tuo...

Njero atine manungso
Kui bedo-bedo
Ora iso mbok antem podo
Koyo seng mbok karepno

Kowe ra nglakoni
Rausah mutusi...
Aku seng duwe ati
Kowe ra sah ngrusui

Aku seng duwe roso
Kowe ra sah suloyo
Aku seh tetep tresno
Senadyan dunyo ra trimo

Urusono uripmu
Timbang suwe suwe
Aku seng duwe ati
Kowe ra sah ngrusui

Aku seng duwe roso
Kowe ra sah suloyo
Aku seh tetep tresno
Senadyan dunyo ra trimo

Urusono uripmu
Timbang suwe suwe
Suwe-suwe, lambemu tak tuku...


Baca selengkapnya ›

Download lagu Jihan Audy - Aku Sing Duwe Ati

Download lagu Jihan Audy - Aku Sing Duwe Ati, Download Lagu Jihan Audy - Aku Sing Duwe Ati ( Official Music Video ) Mp3 , jihan-audy-aku-sing-duwe-ati.mp3, Lirik lagu Aku Sing Duwe Ati, Video klip Jihan Audy Aku Sing Duwe Ati mp4. Kumpulan link download Aku Sing Duwe Ati di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Jihan Audy Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Jihan Audy

Lagu dari Jihan Audy Terpopuler

×