Open Nav

Intan Rahma - Yowis Sorry MP3

Download lagu Intan Rahma - Yowis Sorry, ukuran 4.56 MB durasi 04:46 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Intan Rahma, dan telah diperbarui pada 07 Mei 2020.

Artis Intan Rahma
Judul Yowis Sorry
Rilis 20 June 2018
Ukuran 4.56 MB
Durasi 04:46 Menit
View 608x
Judul Video Intan Rahma - Yowis Sorry ( Official Video Lyric )
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download lagu Intan Rahma - Yowis Sorry

Bila kamu mengunduh lagu Yowis Sorry MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Intan Rahma - Yowis Sorry belilah kaset asli yang resmi atau CD official, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official Music, untuk mendukung Intan Rahma - Yowis Sorry di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Cara download: "Click To Next" > "Generate Link"

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Intan Rahma - Yowis Sorry

Yowis sorry, ora niat ngelarani
ati iki wes ono sing nduweni
ketimbang mengko kowe sing loro
mendingan saiki kowe lungo

yowis sorry, kesel aku ngandani
ati iki ora bakal tak bagi
ra bakal atiku keno gudo
aku tetep setyo, ora gampang leno

bola bali aku ngandani, aku ra ngapusi
yen aku iki uwes ono sing nduweni
mbok ojo nyeraki lan ojo nyenengi
ketimbang loro ati aku ra pengen ngerti

yen aku ngadoh kowe tulung ojo nyerak
aku ra goroh bojoku luweh galak
yen aku wegah tulung kowe ojo mekso
opo yo susah golek tresno sing liyo




yowis sorry, ora niat ngelarani
ati iki wes ono sing nduweni
ketimbang mengko kowe sing loro
mendingan saiki kowe lungo

yowis sorry, kesel aku ngandani
ati iki ora bakal tak bagi
ra bakal atiku keno gudo
aku tetep setyo, ora gampang leno

kowe uwes ojo nawani tresno sing keloro
mergo aku iki raiso ngelarani bojo
mbok yo wes mandek yen ono dalan rusak
ojo mikir cendek timbang akhire ra penak

kowe ojo seneng dadi barang payu
mergo nguyak ben dadi uwong ketelu
becicik ketitik olo mesti ketoro
ojo dumeh tau disio njur seneng gudo

yowis sorry, ora niat ngelarani
ati iki wes ono sing nduweni
ketimbang mengko kowe sing loro
mendingan saiki kowe lungo

yowis sorry, kesel aku ngandani
ati iki ora bakal tak bagi
ra bakal atiku keno gudo
aku tetep setyo, ora gampang leno

wes ojo ganggu aku, aku ra bakal kerayu
maaf aku wes payu
saiki lalekno aku, guwangen kuwi rosomu
aku du jodohmu

yowis sorry, ora niat ngelarani
ati iki wes ono sing nduweni
ketimbang mengko kowe sing loro
mendingan saiki kowe lungo

yowis sorry, kesel aku ngandani
ati iki ora bakal tak bagi
ra bakal atiku keno gudo
aku tetep setyo, ora gampang leno

yowis sorry, ora niat ngelarani
ati iki wes ono sing nduweni
ketimbang mengko kowe sing loro
mendingan saiki kowe lungo

yowis sorry, kesel aku ngandani
ati iki ora bakal tak bagi
ra bakal atiku keno gudo
aku tetep setyo, ora gampang leno


Baca selengkapnya ›

Lagu dari Intan Rahma Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Intan Rahma

Lagu dari Intan Rahma Terpopuler

×