Open Nav

Intan Rahma - Wegah Kelangan

Download lagu Intan Rahma - Wegah Kelangan, ukuran 4.5 MB durasi 04:40 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Intan Rahma. Lagu Wegah Kelangan dari Intan Rahma resmi rilis pada 27 December 2017. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Intan Rahma terus dapat berkarya. Dapatkan link download Wegah Kelangan gratis, mudah dan cepat.

Artis Intan Rahma
Judul Wegah Kelangan
Diunggah 07 Mei 2020
Ukuran 4.5 MB
Durasi 04:40 Menit
View 348x
Judul Video Intan Rahma - Wegah Kelangan (Official Music Video)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Intan Rahma - Wegah Kelangan

Rungokno jerit atiku iki
sing bingung noto roso neng ati
pengenku kowe ngerti seng tak pikir saiki

tulung kowe ojo salah tompo
ojo mbok pikir aku ngliyo
kabeh iki kahanan
ra iso neruske katresnanjujur aku iseh sayang, wegah kelangan
mergo we tak patri, neng njero ati
nangen arep piye maneh
iki wes kahanan kudu pisahan

njaluku kowe ojo nangis, mergo lungaku
mungkin iki wes ginaris, dudu penjaluku
nglungani sliramu abot rasene, panguparane

ora ono niat ngelarani atimu
rungokno aku senajane aku sing kleru
tak akoni pancen gedhe roso tresnoku
yo mung kanggo awakmu
cukup pisan iki kowe loro ati
ora tak baleni anggonku le nglarani

jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
mergo we tak patri, neng njero ati
nangen arep piye maneh
iki wes kahanan kudu pisahan

njaluku kowe ojo nangis, mergo lungaku
mungkin iki wes ginaris, dudu penjaluku
nglungani sliramu abot rasene, panguparane

mung kependem roso tresno
bebarengan ora bakal dadi nyoto
pengen langgeng yo kuwi karepku
nangeng wong tuaku ora setuju

jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
mergo we tak patri, neng njero ati
nangen arep piye maneh
iki wes kahanan kudu pisahan

njaluku kowe ojo nangis, mergo lungaku
mungkin iki wes ginaris, dudu penjaluku
nglungani sliramu abot rasene, panguparane


Baca selengkapnya ›

Download lagu Intan Rahma - Wegah Kelangan

Download lagu Intan Rahma - Wegah Kelangan, Download Lagu Intan Rahma - Wegah Kelangan (Official Music Video) Mp3 , intan-rahma-wegah-kelangan.mp3, Lirik lagu Wegah Kelangan, Video klip Intan Rahma Wegah Kelangan mp4. Kumpulan link download Wegah Kelangan di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Intan Rahma Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Intan Rahma

Lagu dari Intan Rahma Terpopuler

×