Open Nav

Intan Rahma - Wegah Kelangan MP3

Download lagu Intan Rahma - Wegah Kelangan, ukuran 4.5 MB durasi 04:40 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Intan Rahma, dan telah diperbarui pada 07 Mei 2020.

Artis Intan Rahma
Judul Wegah Kelangan
Rilis 27 December 2017
Ukuran 4.5 MB
Durasi 04:40 Menit
View 409x
Judul Video Intan Rahma - Wegah Kelangan (Official Music Video)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download lagu Intan Rahma - Wegah Kelangan

Bila kamu mengunduh lagu Wegah Kelangan MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Intan Rahma - Wegah Kelangan belilah kaset asli yang resmi atau CD official, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official Music, untuk mendukung Intan Rahma - Wegah Kelangan di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Cara download: "Click To Next" > "Generate Link"

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Intan Rahma - Wegah Kelangan

Rungokno jerit atiku iki
sing bingung noto roso neng ati
pengenku kowe ngerti seng tak pikir saiki

tulung kowe ojo salah tompo
ojo mbok pikir aku ngliyo
kabeh iki kahanan
ra iso neruske katresnan



jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
mergo we tak patri, neng njero ati
nangen arep piye maneh
iki wes kahanan kudu pisahan

njaluku kowe ojo nangis, mergo lungaku
mungkin iki wes ginaris, dudu penjaluku
nglungani sliramu abot rasene, panguparane

ora ono niat ngelarani atimu
rungokno aku senajane aku sing kleru
tak akoni pancen gedhe roso tresnoku
yo mung kanggo awakmu
cukup pisan iki kowe loro ati
ora tak baleni anggonku le nglarani

jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
mergo we tak patri, neng njero ati
nangen arep piye maneh
iki wes kahanan kudu pisahan

njaluku kowe ojo nangis, mergo lungaku
mungkin iki wes ginaris, dudu penjaluku
nglungani sliramu abot rasene, panguparane

mung kependem roso tresno
bebarengan ora bakal dadi nyoto
pengen langgeng yo kuwi karepku
nangeng wong tuaku ora setuju

jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
mergo we tak patri, neng njero ati
nangen arep piye maneh
iki wes kahanan kudu pisahan

njaluku kowe ojo nangis, mergo lungaku
mungkin iki wes ginaris, dudu penjaluku
nglungani sliramu abot rasene, panguparane


Baca selengkapnya ›

Lagu dari Intan Rahma Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Intan Rahma

Lagu dari Intan Rahma Terpopuler

×