Open Nav

Intan Rahma - Sayang Sing Terakhir MP3

Download lagu Intan Rahma - Sayang Sing Terakhir, ukuran 5.56 MB durasi 05:49 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Intan Rahma, dan telah diperbarui pada 07 Mei 2020.

Artis Intan Rahma
Judul Sayang Sing Terakhir
Rilis 27 June 2018
Ukuran 5.56 MB
Durasi 05:49 Menit
View 438x
Judul Video Intan Rahma - Sayang Sing Terakhir ( Official Music Video )
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download lagu Intan Rahma - Sayang Sing Terakhir

Bila kamu mengunduh lagu Sayang Sing Terakhir MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Intan Rahma - Sayang Sing Terakhir belilah kaset asli yang resmi atau CD official, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official Music, untuk mendukung Intan Rahma - Sayang Sing Terakhir di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Cara download: "Click To Next" > "Generate Link"

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Intan Rahma - Sayang Sing Terakhir

Tulus suci tresno iki
Soyo suwe tuwuh gedhe neng ati
Kependem jero roso iki
Bakal ono wektune kowe ngerti

Pancen ati duwe karep
Tresno ku sesok bakal tok anggep
Ra cukup tekan kene
Sayang ku nggo kowe selawase

Sayangku kowe kui sayang sing terakhir
Jenengmu uwes suwe neng ati ke ukir
Saiki cukup aku lan gusti sing ngerti
Kowe tresno siji raiso diganti

Aku ngerti kabeh kurange awak ku iki
Mulo aku rung isoh ngomong roso neng ati
Mugo wae kowe sing bakal dadi takdirku
Ngisi cerito tresno neng urepku

Roso iki neng ati
Ora bakalan mati
Tresno iki sejati ora bakal keganti
Madep manteb cukup siji kowe sing tak tresnani
Jenengmu wis kepatri kekunci neng ati iki
Mungkin kowe udu tresno pertama bagiku
Tapi kowe dadi tresno terakhir untukku
Cukup siji kowe ora ono liyane
Mlakune wektu kowe bakal ngerti dewe

Sayangku kowe kui sayang sing terakhir
Jenengmu uwes suwe neng ati ke ukir
Saiki cukup aku lan gusti sing ngerti
Kowe tresno siji raiso diganti

Aku ngerti kabeh kurange awak ku iki
Mulo aku rung isoh ngomong roso neng ati
Mugo wae kowe sing bakal dadi takdirku
Ngisi cerito tresno neng urepku

Ugo dadekno aku terakhir critomu
Janji bakal ngenei seneng urepmu
Aku udu ati liyo le gawe loro
Nanging sak isoh ku gawe kowe tentrem mulyo

Sayangku kowe kui sayang sing terakhir
Jenengmu uwes suwe neng ati ke ukir
Saiki cukup aku lan gusti sing ngerti
Kowe tresno siji raiso diganti

Aku ngerti kabeh kurange awak ku iki
Mulo aku rung isoh ngomong roso neng ati
Mugo wae kowe sing bakal dadi takdirku
Ngisi cerito tresno neng urepku
Ngisi cerito tresno neng urepku


Baca selengkapnya ›

Lagu dari Intan Rahma Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Intan Rahma

Lagu dari Intan Rahma Terpopuler

×