Open Nav

Ilux ID - Gelo (Kudu Golek Wong Wedok Sing Koyo Opo) MP3

Download lagu Ilux ID - Gelo (Kudu Golek Wong Wedok Sing Koyo Opo), ukuran 5.18 MB durasi 05:10 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Ilux ID, dan telah diperbarui pada 07 November 2022.

Artis Ilux ID
Judul Gelo
Rilis 07 November 2022
Ukuran 5.18 MB
Durasi 05:10 Menit
View 41x
Judul Video Kudu Golek Wong Wedok Sing Koyo Opo ?? ILUX ID - GELO (Official MV ANEKA SAFARI)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download lagu Ilux ID - Gelo (Kudu Golek Wong Wedok Sing Koyo Opo)

Cara download: "Click To Next" > "Generate Link"

Bila kamu mengunduh lagu Gelo (Kudu Golek Wong Wedok Sing Koyo Opo) MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Ilux ID - Gelo (Kudu Golek Wong Wedok Sing Koyo Opo) belilah kaset asli yang resmi atau CD official, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official Music, untuk mendukung Ilux ID - Gelo (Kudu Golek Wong Wedok Sing Koyo Opo) di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Ilux ID - Gelo (Kudu Golek Wong Wedok Sing Koyo Opo)

( Gelo )

Yang Kowe Ki Opo Ora Sayang
Kowe Moro Moro Ngilang
Ora Ono Kabar

Yang Kowe Ki Opo Ra Mesakke
Aku Seng Tulus Karo Kowe
Mbok Ngenekne

Kudu Ngomong Piye Karo Bapak Ibukku
Sing Wes Kadung Kenal Ro Sliramu
Pingin Tak Dadekno Mantu
Nanging Akhire Mbok Rusak Mimpiku

Aku Kudu Percoyo Karo Sing Koyok Opo
Yen Sing Tak Jogo Atine
Iso Mlaku Ro Wong Liyo
Jujur Ati Pingin Lungo
Nanging Isih Abot Trisno

Aku Kudu Golek Wong Wedok Sing Koyok Opo
Yen Sing Paling Tak Percoyo Iso Nguras Banyu Moto
Bolak Balik Tak Sepuro
Nanging Akhire Tetep Gawe Gelo


Baca selengkapnya ›

Lagu dari Ilux ID Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Ilux ID

Lagu dari Ilux ID Terpopuler

×