Open Nav

Hendra Kumbara - Yowis!

Download lagu Hendra Kumbara - Yowis!, ukuran 5.45 MB durasi 05:38 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Hendra Kumbara. Lagu Yowis! dari Hendra Kumbara resmi rilis pada 18 July 2020. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Hendra Kumbara terus dapat berkarya. Dapatkan link download Yowis! gratis, mudah dan cepat.

Artis Hendra Kumbara
Judul Yowis!
Diunggah 31 Juli 2020
Ukuran 5.45 MB
Durasi 05:38 Menit
View 357x
Judul Video Hendra Kumbara - Yowis! (Official Music Video)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Hendra Kumbara - Yowis!

Yowis, mung dadi kenangan
Yowis, mung neng angan-angan
Tresno sing tak gadang
Mung mandek neng tengah dalan
Aku kue wis ora sejalan
Yowis ben dadi cerito
Yowis mung sakedep moto
Janjimu rak ori
Jebule mung KW siji
Jarene tulus Jebule mung apus-apus
Aku nangis ra uwis-uwis
Teles gebes nganti kalis
Aku kangen neng mung tak pendem
Nangis mergo janjimu sing lamis

Opo meneh sing mbok goleki
Rumangsaku wis tak turuti
Tibo tangiku mung kanggo kue
Senajan sak onone
Sing penting perjuangane

Opo mergo wong ora due
Kue nganti tego ninggalake
Senajan atiku wis ajur mumur
Tetep kudu sukur
Mergo wis ono sing ngatur


Baca selengkapnya ›

Download lagu Hendra Kumbara - Yowis!

Download lagu Hendra Kumbara - Yowis!, Download Lagu Hendra Kumbara - Yowis! (Official Music Video) Mp3 , hendra-kumbara-yowis.mp3, Lirik lagu Yowis!, Video klip Hendra Kumbara Yowis! mp4. Kumpulan link download Yowis! di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Hendra Kumbara Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Hendra Kumbara

Lagu dari Hendra Kumbara Terpopuler

×