Open Nav

Happy Asmara - Wong Sepele

Download lagu Happy Asmara - Wong Sepele, ukuran 5.43 MB durasi 05:36 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Happy Asmara. Lagu Wong Sepele dari Happy Asmara resmi rilis pada 25 February 2020. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Happy Asmara terus dapat berkarya. Dapatkan link download Wong Sepele gratis, mudah dan cepat.

Artis Happy Asmara
Judul Wong Sepele
Diunggah 04 Oktober 2020
Ukuran 5.43 MB
Durasi 05:36 Menit
View 457x
Judul Video Happy Asmara - Wong Sepele ( Official Music Video ANEKA SAFARI )
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Happy Asmara - Wong Sepele

Duh abote kahanane uripku
Kudu nandang loro
Dipandang sesiseh moto

Yen takdire kudu dikuat-kuatke
Aku mung wong sepele
Kudu kuat atine

Kadang pingin ngeluh
Naliko kentekan eluh
Kodrate manungso
Kui pancen bedo-bedo

Dedel duwel ati
Nompo kasunyatan iki
Kudu tak tambani
Kanggo njalani uripku iki

Jujur sedih uripku koyo mengkene
Sugih waras durung tau tak rasakke
Urip dewe tresno ra ono sing gape
Kudu sabar mung dianggep wong sepele

Mlaku we kadang kesandung
Ora ono sing nulung
Tangise ning ati
Ra iso tak bendung

Yen takdire kudu dikuat-kuatke
Aku mung wong sepele
Kudu kuat atine

Kadang pingin ngeluh
Naliko kentekan eluh
Kodrate manungso
Kui pancen bedo-bedo

Dedel duwel ati
Nompo kasunyatan iki
Kudu tak tambani
Kanggo njalani uripku iki

Jujur sedih urepku koyo mengkene
Sugeh waras durong tau tak rasakke
Urip dewe tresno ra ono sing mggape
Kudu sabar mung dianggep wong sepele

Mlaku we kadang kesandung
Ora ono sing nulung
tangise ning ati
ra iso tak bendung..

Mlaku we kadang kesandung
Ora ono sing nulung
Tangise ning ati
Ra iso tak bendung

Aku pancen wong sepele
Nanging bakal tak buktekke
Dadi uwong ojo seneng nyepelekke


Baca selengkapnya ›

Download lagu Happy Asmara - Wong Sepele

Download lagu Happy Asmara - Wong Sepele, Download Lagu Happy Asmara - Wong Sepele ( Official Music Video ANEKA SAFARI ) Mp3 , happy-asmara-wong-sepele.mp3, Lirik lagu Wong Sepele, Video klip Happy Asmara Wong Sepele mp4. Kumpulan link download Wong Sepele di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Happy Asmara Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Happy Asmara

Lagu dari Happy Asmara Terpopuler

×