Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download Lagu Happy Asmara - Wong Sepele MP3

Happy Asmara 42x dilihat 2 minggu yang lalu
Happy Asmara - Wong Sepele

Download lagu Happy Asmara - Wong Sepele Mp3 gratis di Stafaband beserta lirik tanpa daftar. Download lagu mp3 Happy Asmara - Wong Sepele yang dibawakan oleh "Happy Asmara" dengan cepat dan mudah tanpa iklan, beli juga DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Happy Asmara terus dapat berkarya.

  • Title: Wong Sepele
  • Artist: Happy Asmara
  • Genre: Dangdut
  • Size: 5.23 MB
  • Duration: 05:36 menit
  • Hits: 42x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 25 February 2020
  • Diperbarui: 04 October 2020
Lirik Lagu Wong Sepele :

Duh abote kahanane uripku
Kudu nandang loro
Dipandang sesiseh moto

Yen takdire kudu dikuat-kuatke
Aku mung wong sepele
Kudu kuat atine

Kadang pingin ngeluh
Naliko kentekan eluh
Kodrate manungso
Kui pancen bedo-bedo

Dedel duwel ati
Nompo kasunyatan iki
Kudu tak tambani
Kanggo njalani uripku iki

Jujur sedih uripku koyo mengkene
Sugih waras durung tau tak rasakke
Urip dewe tresno ra ono sing gape
Kudu sabar mung dianggep wong sepele

Mlaku we kadang kesandung
Ora ono sing nulung
Tangise ning ati
Ra iso tak bendung

Yen takdire kudu dikuat-kuatke
Aku mung wong sepele
Kudu kuat atine

Kadang pingin ngeluh
Naliko kentekan eluh
Kodrate manungso
Kui pancen bedo-bedo

Dedel duwel ati
Nompo kasunyatan iki
Kudu tak tambani
Kanggo njalani uripku iki

Jujur sedih urepku koyo mengkene
Sugeh waras durong tau tak rasakke
Urip dewe tresno ra ono sing mggape
Kudu sabar mung dianggep wong sepele

Mlaku we kadang kesandung
Ora ono sing nulung
tangise ning ati
ra iso tak bendung..

Mlaku we kadang kesandung
Ora ono sing nulung
Tangise ning ati
Ra iso tak bendung

Aku pancen wong sepele
Nanging bakal tak buktekke
Dadi uwong ojo seneng nyepelekke

Bagikan:

  • Download Lagu Happy Asmara Wong Sepele
  • Download Video
  • Lirik Lagu
  • Download MP3
  • Mudah dan Cepat
  • Download Lagu dari YouTube
  • Stafaband
  • Metrolagu
  • Planetlagu