Open Nav

Happy Asmara - Umpomo Aku Mati

Download lagu Happy Asmara - Umpomo Aku Mati, ukuran 4.37 MB durasi 04:27 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Happy Asmara. Lagu Umpomo Aku Mati dari Happy Asmara resmi rilis pada 14 September 2020. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Happy Asmara terus dapat berkarya. Dapatkan link download Umpomo Aku Mati gratis, mudah dan cepat.

Artis Happy Asmara
Judul Umpomo Aku Mati
Diunggah 16 September 2020
Ukuran 4.37 MB
Durasi 04:27 Menit
View 312x
Judul Video happy asmara - umpomo aku mati (official music video)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Happy Asmara - Umpomo Aku Mati

jaremu aku sing enek ning atimu
jaremu aku sing iso dadi jantungmu
sliramu ning endi wis ra tau bali
atiku loro pas mok minggatno

setiaku iki opo wis dadi pungkasan
pengorbananku opo wis dadi kenangan
pancen wis nasibe pancen wis dalane
piye rasane yen dipisahne

ning endi tresno sing mbok rasakne
kudune kowe saiki ning kene
nanging aku sing loro
mergo kowe ngadoh ngelungo

ning endi tresno sing mbiyen tak banggakne
kudune kowe saiki ning kene
mungkin tak mati wae
opo kowe bakal ndungokne

setiaku iki opo wis dadi pungkasan
pengorbananku opo wis dadi kenangan
pancen wis nasibe pancen wis dalane
piye rasane yen dipisahne

ning endi tresno sing mbok rasakne
kudune kowe saiki ning kene
nanging aku sing loro
mergo kowe ngadoh ngelungo

ning endi tresno sing mbiyen tak banggakne
kudune kowe saiki ning kene
mungkin tak mati wae
opo kowe bakal ndungokne

hooo wo.. o..
umpomo mengko aku wis mati


Baca selengkapnya ›

Download lagu Happy Asmara - Umpomo Aku Mati

Download lagu Happy Asmara - Umpomo Aku Mati, Download Lagu happy asmara - umpomo aku mati (official music video) Mp3 , happy-asmara-umpomo-aku-mati.mp3, Lirik lagu Umpomo Aku Mati, Video klip Happy Asmara Umpomo Aku Mati mp4. Kumpulan link download Umpomo Aku Mati di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Happy Asmara Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Happy Asmara

Lagu dari Happy Asmara Terpopuler

×