Open Nav

Happy Asmara - Tresno Tekane Mati

Download lagu Happy Asmara - Tresno Tekane Mati, ukuran 4.12 MB durasi 04:01 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Happy Asmara. Lagu Tresno Tekane Mati dari Happy Asmara resmi rilis pada 31 July 2021. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Happy Asmara terus dapat berkarya. Dapatkan link download Tresno Tekane Mati gratis, mudah dan cepat.

Artis Happy Asmara
Judul Tresno Tekane Mati
Diunggah 01 Agustus 2021
Ukuran 4.12 MB
Durasi 04:01 Menit
View 218x
Judul Video HAPPY ASMARA - TRESNO TEKANE MATI (Official Music Video) | Pengenku Siji Nyanding Sliramu
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Happy Asmara - Tresno Tekane Mati


        Aku ra lilo pisah marang sliramu
Mergo omongan dadi salah paham
Janjimu tak patenke ing jero rogo iki
Supoyo tansah kelingan sliramu
Wong lanang liyane ra bakal iso ngganteni
Jenengmu tak ukir sakjroning ati

Pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati
Dongaku ra bakal mandeg sedurung sliramu bali
Tok duakke ora popo tresnoku tekane mati
Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati, neng atimu

Sadarmu tak enteni nganti tekan saiki
Yen pancen kowe kroso gek ndang bali
Aku ra doyan mangan yen kepikir sliramu
Aku ra pengen ngopo-ngopo pengene ming ketemu
Wes setaun aku mesti ngenteni tekamu
Sliramu kegowo njero impenku

Pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati
Dongaku ra bakal mandeg sedurung sliramu balik
Tok duakke ora popo tresnoku tekane mati
Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati

Pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati
Dongaku ra bakal mandeg sedurung sliramu bali
Tok duakke ora popo tresnoku tekane mati
Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati, neng atimu

Sadarmu tak enteni nganti tekan saiki
Yen pancen kowe kroso gek ndang bali
Aku ra doyan mangan yen kepikir sliramu
Aku ra pengen ngopo-ngopo pengene ming ketemu
Wes setaun aku mesti ngenteni tekamu
Sliramu kegowo njero impenku

Pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati
Dongaku ra bakal mandeg sedurung sliramu balik
Tok duakke ora popo tresnoku tekane mati
Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati

Pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati
Dongaku ra bakal mandeg sedurung sliramu bali
Tok duakke ora popo tresnoku tekane mati
Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati, neng atimu
Baca selengkapnya ›

Download lagu Happy Asmara - Tresno Tekane Mati

Download lagu Happy Asmara - Tresno Tekane Mati, Download Lagu HAPPY ASMARA - TRESNO TEKANE MATI (Official Music Video) | Pengenku Siji Nyanding Sliramu Mp3 , happy-asmara-tresno-tekane-mati.mp3, Lirik lagu Tresno Tekane Mati, Video klip Happy Asmara Tresno Tekane Mati mp4. Kumpulan link download Tresno Tekane Mati di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Happy Asmara Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Happy Asmara

Lagu dari Happy Asmara Terpopuler

×