Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Titipane Gusti Happy Asmara Mp3

Happy Asmara 183x dilihat 2 bulan yang lalu
Happy Asmara - Titipane Gusti

Happy Asmara - Titipane Gusti

Download lagu Happy Asmara - Titipane Gusti Mp3 gratis di Stafaband beserta lirik tanpa daftar. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Titipane Gusti
  • Artist: Happy Asmara
  • Genre: Dangdut
  • Size: 4.37 MB
  • Duration: 04:47 menit
  • Hits: 183x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 20 May 2020
  • Diperbarui: 22 May 2020
Lirik Lagu Titipane Gusti :

Tenanono perasaan iki
Kanggo kowe sing lagi tak tresnani
Mbok tulung ojo ngecewakne ati ku
Sing kadung pengen mbahagiakno uripmu

Ikhlasno atimu
Pasrahne ning aku
Ra bakal tak larani tekanne matiku
Ojo sok mikir aku bakal ngelarani
Mergo ku yakin we titipane gusti
Seng tak kangeni

Mestine atimu, Ora mbaleni pengalamanku loroo
Pengenku kowe iso nambani
Ngewangi lali rupane

Tekane atimu
Tak nggo nguripi perasaan sing tau ilang
Jangan berpikir kamu pelampiasan yang akan ku buang

Ikhlasno atimu
Pasrahne ning aku
Ra bakal tak larani tekanne matiku
Ojo sok mikir aku bakal ngelarani
Mergo ku yakin we titipane gusti
Seng tak kangeni

Mestine atimu, Ora mbaleni pengalamanku loroo
Pengenku kowe iso nambani
Ngewangi lali rupane

Tekane atimu
Tak nggo nguripi perasaan sing tau ilang
Jangan berpikir kamu pelampiasan yang akan ku buang
Jangan berpikir kamu pelampiasan yang akan pernah terbuang

Bagikan:

  • Download Lagu Happy Asmara Titipane Gusti
  • Download Video
  • Lirik Lagu
  • Download MP3
  • Mudah dan Cepat
  • Download Lagu dari YouTube
  • Stafaband
  • Metrolagu
  • Planetlagu