Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Tatu Happy Asmara Mp3

Happy Asmara 740x dilihat 4 bulan yang lalu
Happy Asmara - Tatu

Happy Asmara - Tatu

Download lagu Happy Asmara - Tatu Mp3 gratis di Stafaband beserta lirik tanpa daftar. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Tatu
  • Artist: Happy Asmara
  • Genre: Dangdut
  • Size: 4.44 MB
  • Duration: 04:55 menit
  • Hits: 740x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 15 March 2020
  • Diperbarui: 16 March 2020
Lirik Lagu Tatu :

Senajan kowe ngilang, ra biso tak sawang
Nanging neng ati tansah kelingan
Manise janji - janjimu kuwi
Nglarani ati
Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo

TATU sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane
Opo aku salah yen aku crito
Opo anane

Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye tenane
Opo aku salah yen aku kondho
Opo anane
Ceritane tresno naliko biyen
Aku lan kowe

Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo
TATU sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye tenane

Opo aku salah yen aku kondho
Opo anane
Ceritane tresno naliko biyen
Aku lan kowe

Bagikan: