Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download Lagu Happy Asmara - Tak Iklasno (New Arista) MP3

Happy Asmara 40x dilihat 2 minggu yang lalu
Happy Asmara - Tak Iklasno (New Arista)

Download lagu Happy Asmara - Tak Iklasno (New Arista) Mp3 gratis di Stafaband beserta lirik tanpa daftar. Download lagu mp3 Happy Asmara - Tak Iklasno (New Arista) yang dibawakan oleh "Happy Asmara" dengan cepat dan mudah tanpa iklan, beli juga DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Happy Asmara terus dapat berkarya.

  • Title: Tak Iklasno (New Arista)
  • Artist: Happy Asmara
  • Genre: Dangdut
  • Size: 4.1 MB
  • Duration: 04:20 menit
  • Hits: 40x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 23 August 2019
  • Diperbarui: 04 October 2020
Lirik Lagu Tak Iklasno (New Arista) :

sepine wengi iki ngeridu ati
seng tansah kelingan sliramu
kowe ninggal aku

ademe howo iki
nggowo loro sing kang nyoto
mergo nyawang kowe
gandeng karo liyane

yen pancen iki uwes garise
aku ikhlas lahir batine
kabeh kudu tak lalekne
masio abot sanggane

ra sepirone loro ati amergo ditinggal pergi
tapi loro ati iki amergo dikhianati
yen pancen uwes garise kowe gandeng karo de’e
mung dungoku mugo langgeng saklawase

ademe howo iki
nggowo loro sing kang nyoto
mergo nyawang kowe
gandeng karo liyane

yen pancen iki uwes garise
aku ikhlas lahir batine
kabeh kudu tak lalekne
masio abot sanggane

ra sepirone loro ati amergo ditinggal pergi
tapi loro ati iki amergo dikhianati
yen pancen uwes garise kowe gandeng karo de’e
mung dungoku mugo langgeng saklawase

ra sepirone loro ati amergo ditinggal pergi
tapi loro ati iki amergo dikhianati
yen pancen uwes garise kowe gandeng karo de’e
mung dungoku mugo langgeng saklawase

Bagikan:

  • Download Lagu Happy Asmara Tak Iklasno (New Arista)
  • Download Video
  • Lirik Lagu
  • Download MP3
  • Mudah dan Cepat
  • Download Lagu dari YouTube
  • Stafaband
  • Metrolagu
  • Planetlagu