Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Selawase Happy Asmara Mp3

Happy Asmara 73x dilihat 1 bulan yang lalu
Happy Asmara - Selawase

Happy Asmara - Selawase

Download lagu Happy Asmara - Selawase Mp3 gratis di Stafaband beserta lirik tanpa daftar. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Selawase
  • Artist: Happy Asmara
  • Genre: Dangdut
  • Size: 5.12 MB
  • Duration: 05:24 menit
  • Hits: 73x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 22 June 2020
  • Diperbarui: 03 July 2020
Lirik Lagu Selawase :

ning njero ati iki
mung sliramu ra biso keganti
masio akeh sing glarani
nanging ati tetep dadi siji

rino kelawan wengi
tansah eling marang janji janji
sing nate terucap ning lati
senajan abot tetep tak lakoni

aku bakal njogo kowe selawase
senajan akeh ujiane
aku bakal njogo kowe selawase
tresnaku yo mung kanggo kowe

ning njero ati iki
mung sliramu ra biso keganti
masio akeh sing glarani
nanging ati tetep dadi siji

rino kelawan wengi
tansah eling marang janji janji
sing nate terucap ning lati
senajan abot tetep tak lakoni

aku bakal njogo kowe selawase
senajan akeh ujiane
aku bakal njogo kowe selawase
tresnaku yo mung kanggo kowe

aku bakal njogo kowe selawase
senajan akeh ujiane
aku bakal njogo kowe selawase
tresnaku yo mung kanggo kowe
tresnaku yo mung kanggo kowe

Bagikan:

  • Download Lagu Happy Asmara Selawase
  • Download Video
  • Lirik Lagu
  • Download MP3
  • Mudah dan Cepat
  • Download Lagu dari YouTube
  • Stafaband
  • Metrolagu
  • Planetlagu