Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Sadar Posisi (Acoustic Ver.) Happy Asmara Mp3

Happy Asmara 73x dilihat 1 bulan yang lalu
Happy Asmara - Sadar Posisi (Acoustic Ver.)

Happy Asmara - Sadar Posisi (Acoustic Ver.)

Download lagu Happy Asmara - Sadar Posisi (Acoustic Ver.) Mp3 gratis di Stafaband beserta lirik tanpa daftar. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Sadar Posisi (Acoustic Ver.)
  • Artist: Happy Asmara
  • Genre: Indonesia
  • Size: 4.45 MB
  • Duration: 04:56 menit
  • Hits: 73x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 04 July 2020
  • Diperbarui: 06 July 2020
Lirik Lagu Sadar Posisi (Acoustic Ver.) :

Wes tak cubo nguatke ati
Nompo kasunyatan iki
Nadyan perih rasane
Aku kudu sadar diri..

Mbiyen kowe ninggal lungo
Tanpo pamit karo aku
Saiki we teko ning ngarepku
Mung ngeterke undangan rabimu..

Aku kudu sadar posisi
Ra bakal biso nduweni
Mergo kowe sing tak tresno
Malah milih wong liyo..

Mung iso tak pendem ning ati
Roso sayang ro tresnoku iki
Aku tresno kowe
Kowe tresno liyane..

Remuk atiku nompo layang
Undangan rabimu
Mbubrahke crito tresno iki
Marang sliramu..

Gandeng wes suwe
Jebul aku dudu jodone
Matursuwun.. Kowe wes tau
Gawe kisah ning uripku..

Wes tak cubo nguatke ati
Nompo kasunyatan iki
Nadyan perih rasane
Aku kudu sadar diri..

Mbiyen kowe ninggal lungo
Tanpo pamit karo aku
Saiki we teko ning ngarepku
Mung ngeterke undangan rabimu..

Aku kudu sadar posisi
Ra bakal biso nduweni
Mergo kowe sing tak tresno
Malah milih wong liyo..

Mung iso tak pendem ning ati
Roso sayang ro tresnoku iki
Aku tresno kowe
Kowe tresno liyane..

Remuk atiku nompo layang
Undangan rabimu
Mbubrahke crito tresno iki
Marang sliramu..

Gandeng wes suwe
Jebul aku dudu jodone
Matursuwun.. Kowe wes tau
Gawe kisah ning uripku..

Wes tak cubo nguatke ati
Nompo kasunyatan iki
Nadyan perih rasane
Aku kudu sadar diri..

Mbiyen kowe ninggal lungo
Tanpo pamit karo aku
Saiki we teko ning ngarepku
Mung ngeterke undangan rabimu..

Aku kudu sadar posisi
Ra bakal biso nduweni
Mergo kowe sing tak tresno
Malah milih wong liyo..

Mung iso tak pendem ning ati
Roso sayang ro tresnoku iki
Aku tresno kowe
Kowe tresno liyane..

Remuk atiku nompo layang
Undangan rabimu
Mbubrahke crito tresno iki
Marang sliramu..

Gandeng wes suwe
Jebul aku dudu jodone
Matursuwun.. Kowe wes tau
Gawe kisah ning uripku..

Remuk atiku nompo layang
Undangan rabimu
Mbubrahke crito tresno iki
Marang sliramu..

Gandeng wes suwe
Jebul aku dudu jodone
Matursuwun.. Kowe wes tau
Gawe kisah ning uripku..

Bagikan:

  • Download Lagu Happy Asmara Sadar Posisi (Acoustic Ver.)
  • Download Video
  • Lirik Lagu
  • Download MP3
  • Mudah dan Cepat
  • Download Lagu dari YouTube
  • Stafaband
  • Metrolagu
  • Planetlagu