Open Nav

Happy Asmara - Ra Bakal Keganti (Ft Delva)

Download lagu Happy Asmara - Ra Bakal Keganti (Ft Delva), ukuran 4.2 MB durasi 04:10 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Happy Asmara. Lagu Ra Bakal Keganti (Ft Delva) dari Happy Asmara resmi rilis pada 27 July 2021. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Happy Asmara terus dapat berkarya. Dapatkan link download Ra Bakal Keganti (Ft Delva) gratis, mudah dan cepat.

Artis Happy Asmara
Judul Ra Bakal Keganti
Diunggah 28 Juli 2021
Ukuran 4.2 MB
Durasi 04:10 Menit
View 310x
Judul Video HAPPY ASMARA FT DELVA - RA BAKAL KEGANTI (Official Music Video)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Happy Asmara - Ra Bakal Keganti (Ft Delva)

semilir angin wengi
ngugah roso kangene atiku
soyo jeru ning sliramu

aku dewean ono kene
sing bakal ngenteni balimu
ono ning sandingku

tak jaluk gedene sabarmu
ikhlas ngenteni tekaku

mbok gandeng tanganku, mbok elus pipiku
sak kuate ati we ngungkapke tresno
yo mung kanggo kangmas, wong sing tak kangeni
awan lan rino wengi

tresno tulus ing ati, ora bakal biso keganti
yo mung sliramu, mung sliramu lintange ati

semilir angin wengi
ngugah roso kangene atiku, soyo jeru ning sliramu
aku dewean ono kene
sing bakal ngenteni balimu ono ning sandingku

tak jaluk gedene sabarmu
ikhlas ngenteni tekaku

mbok gandeng tanganku, mbok elus pipiku
sak kuate ati we ngungkapke tresno
yo mung kanggo kangmas, wong sing tak kangeni
awan lan rino wengi

tresno tulus ing ati, ora bakal biso keganti
yo mung sliramu, mung sliramu lintange ati


Baca selengkapnya ›

Download lagu Happy Asmara - Ra Bakal Keganti (Ft Delva)

Download lagu Happy Asmara - Ra Bakal Keganti (Ft Delva), Download Lagu HAPPY ASMARA FT DELVA - RA BAKAL KEGANTI (Official Music Video) Mp3 , happy-asmara-ra-bakal-keganti-ft-delva.mp3, Lirik lagu Ra Bakal Keganti (Ft Delva), Video klip Happy Asmara Ra Bakal Keganti (Ft Delva) mp4. Kumpulan link download Ra Bakal Keganti (Ft Delva) di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Happy Asmara Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Happy Asmara

Lagu dari Happy Asmara Terpopuler

×