Open Nav

Happy Asmara - Pasukan Anti Prei

Download lagu Happy Asmara - Pasukan Anti Prei, ukuran 5.25 MB durasi 05:17 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Happy Asmara. Lagu Pasukan Anti Prei dari Happy Asmara resmi rilis pada 12 June 2020. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Happy Asmara terus dapat berkarya. Dapatkan link download Pasukan Anti Prei gratis, mudah dan cepat.

Artis Happy Asmara
Judul Pasukan Anti Prei
Diunggah 12 Juni 2020
Ukuran 5.25 MB
Durasi 05:17 Menit
View 390x
Judul Video Happy asmara - Pasukan anti prei [OFFICIAL]
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Happy Asmara - Pasukan Anti Prei

pasukan anti prei
budhal golek rejeki
kerjo wani rekoso
ben uripku sesuk mulyo

ra peduli omongan
tanggunganku bulanan
anak bojo ro wong tuwo
kabeh kuwi semangatku kerjo

kahanan uripku bedo karo impianku
urung biso nyenengku kabeh keluargaku
sing kepengen nglakoni urip kepenak
ayem tentrem bareng wong tuwo, bojo, ro anak

pacobaning urip kudu ikhlas tak lakoni
senadyan roso meri kuwi ono ning ati
rejeki akeh sitik tetep tak syukuri
sing penting diparingi sehat lan nyembadani

duh Gusti Pangeran tulung paringi dalan
dinggo nyukupi kabeh kebutuhan
pengen tak buktikke lek aku ra sepele
senadyan kahanane koyo ngene

pasukan anti prei, budhal golek rejeki
kerjo wani rekoso, ben uripku sesuk mulyo
ra peduli omongan, tanggunganku bulanan
anak bojo ro wong tuwo, kabeh kuwi semangatku kerjo

pancen uwis garise uripe dewe dewe
sugih kere neng ngarepe Gusti raono bedane
akehi sodahkohe senajan lagi ra nduwe
teko pasrah karo Gusti luwih gede balesane

diakehi dongane, diakehi syukure
jarene wong tuwo biyen urip gur mung nggo mampir ngombe
kulo nderek kersane, ajeng pripun saene
mugi mugi Gusti ngijabahe kabeh dongane

duh Gusti Pangeran tulung paringi dalan
dinggo nyukupi kabeh kebutuhan
pengen tak buktikke lek aku ra sepele
senadyan kahanane koyo ngene

pasukan anti prei, budhal golek rejeki
kerjo wani rekoso, ben uripku sesuk mulyo
ra peduli omongan, tanggunganku bulanan
anak bojo ro wong tuwo, kabeh kuwi semangatku kerjo

pasukan anti prei, budhal golek rejeki
kerjo wani rekoso, ben uripku sesuk mulyo
ra peduli omongan, tanggunganku bulanan
anak bojo ro wong tuwo, kabeh kuwi semangatku kerjo


Baca selengkapnya ›

Download lagu Happy Asmara - Pasukan Anti Prei

Download lagu Happy Asmara - Pasukan Anti Prei, Download Lagu Happy asmara - Pasukan anti prei [OFFICIAL] Mp3 , happy-asmara-pasukan-anti-prei.mp3, Lirik lagu Pasukan Anti Prei, Video klip Happy Asmara Pasukan Anti Prei mp4. Kumpulan link download Pasukan Anti Prei di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Happy Asmara Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Happy Asmara

Lagu dari Happy Asmara Terpopuler

×