Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Lilakno Lungaku [Gamelan Jandhut] Happy Asmara Mp3

Happy Asmara 68x dilihat 1 bulan yang lalu
Happy Asmara - Lilakno Lungaku [Gamelan Jandhut]

Happy Asmara - Lilakno Lungaku [Gamelan Jandhut]

Download lagu Happy Asmara - Lilakno Lungaku [Gamelan Jandhut] Mp3 gratis di Stafaband beserta lirik tanpa daftar. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Lilakno Lungaku [Gamelan Jandhut]
  • Artist: Happy Asmara
  • Genre: Dangdut
  • Size: 4.34 MB
  • Duration: 04:44 menit
  • Hits: 68x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 01 July 2020
  • Diperbarui: 03 July 2020
Lirik Lagu Lilakno Lungaku [Gamelan Jandhut] :

aku ora nyongko
bakal ngene akhire
dadi.. mlaku dewe-dewe
mergo tresno
ra iso di peksakno
ati ikhlas lan nrimo legowo

senajan kowe lungo
dongaku tetep iseh ono
mugo.. kowe tambah bahagio
mantepke atimu
kowe kudu percoyo
tanpo aku kowe tetep iso
mugo.. leh restune wong tuo

Reff :

lilakno lungaku
lurusno dalan mlakumu
ra bakal tak ganggu urusanmu

mlaku dewe-dewe
kowe wes karo liyane
mugo Gusti maringi restune

senajan kowe lungo
dongaku tetep iseh ono
mugo.. kowe tambah bahagio
mantepke atimu
kowe kudu percoyo
tanpo aku kowe tetep iso
mugo.. leh restune wong tuo

Reff :

lilakno lungaku
lurusno dalan mlakumu
ra bakal tak ganggu urusanmu

mlaku dewe-dewe
kowe wes karo liyane
mugo Gusti maringi restune..
mugo Gusti maringi restune..
mugo Gusti.. maringi restune.

Bagikan:

  • Download Lagu Happy Asmara Lilakno Lungaku [Gamelan Jandhut]
  • Download Video
  • Lirik Lagu
  • Download MP3
  • Mudah dan Cepat
  • Download Lagu dari YouTube
  • Stafaband
  • Metrolagu
  • Planetlagu