Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download Lagu Happy Asmara - Lali Rasane Tresno Remix Version MP3

Happy Asmara 122x dilihat 2 bulan yang lalu
Happy Asmara - Lali Rasane Tresno Remix Version

Download lagu Happy Asmara - Lali Rasane Tresno Remix Version Mp3 gratis di Stafaband beserta lirik tanpa daftar. Download lagu mp3 Happy Asmara - Lali Rasane Tresno Remix Version yang dibawakan oleh "Happy Asmara" dengan cepat dan mudah tanpa iklan, beli juga DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Happy Asmara terus dapat berkarya.

  • Title: Lali Rasane Tresno Remix Version
  • Artist: Happy Asmara
  • Genre: Dangdut
  • Size: 5.21 MB
  • Duration: 05:33 menit
  • Hits: 122x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 09 September 2020
  • Diperbarui: 16 September 2020
Lirik Lagu Lali Rasane Tresno Remix Version :

Padange sinar rembulan
Seindah gemerlap bintang
Wis suwe ora nyawang
Opo kowe isih sayang

Nganti lali rasane tresno
Opo pancen wis ra ono roso
Tresnaku nggo sliramu

Saiki wis luntur..seko atiku
Mbiyen tau ono roso
Ning njero dodo

Sakdurunge kowe nggawe
Aku cidro
kowe tego ninggal lungo
Karo wong liyo

Snajan ati iki loro
Aku ra popo
Wis suwe ora ketemu
Kowe teko nang ngarepku

Kowe ngajak balen nggawe kaget
Sakjroning atiku
Tanpo roso bersalah

kowe genggam tanganku
Terus kowe ngomong
pengen balen karo aku

Goro-goro awakmu
tau ninggalke aku
saiki ilang tresnoku
Sory-sory to say deh

Aku ra iso trimo
Mergo saiki tresnoku
wis tinggal kenangan..
Padange sinar rembulan

Seindah gemerlap bintang
Wis suwe ora nyawang
Opo kowe isih sayang
Nganti lali rasane tresno

Opo pancen wis ra ono roso
Tresnaku nggo sliramu
Saiki wis luntur..seko atiku
Sakjembare laut samudro
Bakal tak sebrangi

Demi ngentukke tresnamu
Pepujaning ati nanging ngopo
kowe tego mblenjani janji
Nganti eluh iki netes deres ning pipi

Sudah lupakan saja
cerita cinta kita berdua
Karena diantara kita

sudah tak ada rasa
Rasa cinta yang dulu selalu ada
Kini telah pergi menghilang
Sayang

Bagikan:

  • Download Lagu Happy Asmara Lali Rasane Tresno Remix Version
  • Download Video
  • Lirik Lagu
  • Download MP3
  • Mudah dan Cepat
  • Download Lagu dari YouTube
  • Stafaband
  • Metrolagu
  • Planetlagu