Open Nav

Happy Asmara - Lali Rasane Tresno Remix Version

Download lagu Happy Asmara - Lali Rasane Tresno Remix Version, ukuran 5.41 MB durasi 05:33 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Happy Asmara. Lagu Lali Rasane Tresno Remix Version dari Happy Asmara resmi rilis pada 09 September 2020. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Happy Asmara terus dapat berkarya. Dapatkan link download Lali Rasane Tresno Remix Version gratis, mudah dan cepat.

Artis Happy Asmara
Judul Lali Rasane Tresno Remix Version
Diunggah 16 September 2020
Ukuran 5.41 MB
Durasi 05:33 Menit
View 456x
Judul Video HAPPY ASMARA - LALI RASANE TRESNO [Remix Version] (Official Music Video)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Happy Asmara - Lali Rasane Tresno Remix Version

Padange sinar rembulan
Seindah gemerlap bintang
Wis suwe ora nyawang
Opo kowe isih sayang

Nganti lali rasane tresno
Opo pancen wis ra ono roso
Tresnaku nggo sliramu

Saiki wis luntur..seko atiku
Mbiyen tau ono roso
Ning njero dodo

Sakdurunge kowe nggawe
Aku cidro
kowe tego ninggal lungo
Karo wong liyo

Snajan ati iki loro
Aku ra popo
Wis suwe ora ketemu
Kowe teko nang ngarepku

Kowe ngajak balen nggawe kaget
Sakjroning atiku
Tanpo roso bersalah

kowe genggam tanganku
Terus kowe ngomong
pengen balen karo aku

Goro-goro awakmu
tau ninggalke aku
saiki ilang tresnoku
Sory-sory to say deh

Aku ra iso trimo
Mergo saiki tresnoku
wis tinggal kenangan..
Padange sinar rembulan

Seindah gemerlap bintang
Wis suwe ora nyawang
Opo kowe isih sayang
Nganti lali rasane tresno

Opo pancen wis ra ono roso
Tresnaku nggo sliramu
Saiki wis luntur..seko atiku
Sakjembare laut samudro
Bakal tak sebrangi

Demi ngentukke tresnamu
Pepujaning ati nanging ngopo
kowe tego mblenjani janji
Nganti eluh iki netes deres ning pipi

Sudah lupakan saja
cerita cinta kita berdua
Karena diantara kita

sudah tak ada rasa
Rasa cinta yang dulu selalu ada
Kini telah pergi menghilang
Sayang


Baca selengkapnya ›

Download lagu Happy Asmara - Lali Rasane Tresno Remix Version

Download lagu Happy Asmara - Lali Rasane Tresno Remix Version, Download Lagu HAPPY ASMARA - LALI RASANE TRESNO [Remix Version] (Official Music Video) Mp3 , happy-asmara-lali-rasane-tresno-remix-version.mp3, Lirik lagu Lali Rasane Tresno Remix Version, Video klip Happy Asmara Lali Rasane Tresno Remix Version mp4. Kumpulan link download Lali Rasane Tresno Remix Version di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Happy Asmara Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Happy Asmara

Lagu dari Happy Asmara Terpopuler

×