Open Nav

Happy Asmara - Kudu Piye

Download lagu Happy Asmara - Kudu Piye, ukuran 5.63 MB durasi 05:56 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Happy Asmara. Lagu Kudu Piye dari Happy Asmara resmi rilis pada 20 November 2020. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Happy Asmara terus dapat berkarya. Dapatkan link download Kudu Piye gratis, mudah dan cepat.

Artis Happy Asmara
Judul Kudu Piye
Diunggah 06 Februari 2021
Ukuran 5.63 MB
Durasi 05:56 Menit
View 425x
Judul Video Happy Asmara - Kudu Piye (Official Music Video)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Happy Asmara - Kudu Piye


        Bingung aku kudu piye merjuangke kowe
Sing pasti akhire amung perpisahan
Mergo sadar aku, aku iki sopo
Ora nduwe opo opo

Tenan opo sing tak roso
Kepenggak wong tuamu ora setuju dewe bebarengan
Mergo ngerti aku, aku iki sopo
Ora nduwe opo opo

Umpomo diteruske malah aku loro dewe
Yen tak ikhlaske, aku iseh sayang

Selawase sliramu neng ati
Senajan aku iki ngerti ora iso dadi siji
Tak lakoni kanthi kuat ati
Siso uripku iki tak pasrahke marang Gusti, aku dewe wani

Umpomo diteruske malah aku loro dewe
Yen tak ikhlaske, aku iseh sayang

Selawase sliramu neng ati
Senajan aku iki ngerti ora iso dadi siji
Tak lakoni kanthi kuat ati
Siso uripku iki tak pasrahke marang Gusti

Selawase sliramu neng ati
Senajan aku iki ngerti ora iso dadi siji
Tak lakoni kanthi kuat ati
Siso uripku iki tak pasrahke marang Gusti, aku dewe wani
Baca selengkapnya ›

Download lagu Happy Asmara - Kudu Piye

Download lagu Happy Asmara - Kudu Piye, Download Lagu Happy Asmara - Kudu Piye (Official Music Video) Mp3 , happy-asmara-kudu-piye.mp3, Lirik lagu Kudu Piye, Video klip Happy Asmara Kudu Piye mp4. Kumpulan link download Kudu Piye di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Happy Asmara Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Happy Asmara

Lagu dari Happy Asmara Terpopuler

×