Open Nav

Happy Asmara - Kebacut Loro

Download lagu Happy Asmara - Kebacut Loro, ukuran 4.47 MB durasi 04:37 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Happy Asmara. Lagu Kebacut Loro dari Happy Asmara resmi rilis pada 21 September 2020. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Happy Asmara terus dapat berkarya. Dapatkan link download Kebacut Loro gratis, mudah dan cepat.

Artis Happy Asmara
Judul Kebacut Loro
Diunggah 24 September 2020
Ukuran 4.47 MB
Durasi 04:37 Menit
View 355x
Judul Video Happy Asmara - Kebacut Loro (Official Music Video)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Happy Asmara - Kebacut Loro

Wis ping piro kowe ngelarani atiku
Wis ping piro kowe nyidrani janjimu
Aku sing tresno tulusing ati
Nanging tego menghianati

Saikine kowe njaluk ngapuro
Nanging atiku wis kebacut loro
Rasane ora pingin tak baleni
Ngrasakake sing kepindo
Loro jroning ati

[Reff :]
Bebasan sego wis dadi jenang
Kebacut loro atiku saben kelingan
Kowe siji-sijine sing tak sayang
Nanging saiki ra nduwe kasetiaan

Wis cukup mung semene wae
Kisah cinta antara aku ro kowe
Ora perlu diterus-teruske
Timbang kesuwen loro sing tak rasakke

[Reff :]
Bebasan sego wis dadi jenang
Kebacut loro atiku saben kelingan
Kowe siji-sijine sing tak sayang
Nanging saiki ra nduwe kasetiaan

Bebasan sego wis dadi jenang
Kebacut loro atiku saben kelingan
Kowe siji-sijine sing tak sayang
Nanging saiki ra nduwe kasetiaan
Nanging saiki ra nduwe kasetiaan


Baca selengkapnya ›

Download lagu Happy Asmara - Kebacut Loro

Download lagu Happy Asmara - Kebacut Loro, Download Lagu Happy Asmara - Kebacut Loro (Official Music Video) Mp3 , happy-asmara-kebacut-loro.mp3, Lirik lagu Kebacut Loro, Video klip Happy Asmara Kebacut Loro mp4. Kumpulan link download Kebacut Loro di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Happy Asmara Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Happy Asmara

Lagu dari Happy Asmara Terpopuler

×